Vojvotkinja od Sussexa

Meghan Markle iznenadila pojavom na Gala svečanosti dječje bolnice u LA-u

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Zablistala u glamuroznoj crvenoj haljini

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle bila je neočekivana, ali nevjerojatno glamurozna gošća na gala svečanosti Dječje bolnice u Los Angelesu.


Meghan je iznenada posjetila događaj koji se održava svake dvije godine i odaje počast pacijentima CHLA-e i bolničkim pedijatrijskim radnicima, među kojima su neki od najboljih kalifornijskih liječnika, istraživača i njegovatelja, navodi se na web stranici organizacije.


Vojvotkinja je izgledala zapanjujuće u crvenoj haljini Caroline Herrere (koju je prethodno nosila na gala svečanosti Salute to Freedom u New Yorku 2021.) dok je hodala crvenim tepihom držeći se za ruke s osnivačicom Alliance of Moms, Kelly Mckee Zajfen.


Njezin suprug princ Harry ovaj je  tjedan u afričkom Kraljevstvu Lesoto, te nije bio prisutan na događaju.


U intervjuu na događaju objavljenom na društvenim mrežama, Meghan je pohvalila Dječju bolnicu LA, opisujući je kao “najbolje mjesto na svijetu” za primiti djecu na liječenje.


,,O moj Bože, posao koji obavljaju u Dječjoj bolnici LA je vanzemaljski i mislim da sa svog stajališta majke nitko ne želi biti u poziciji da moraš ići na ovakvo mjesto, ali ako moraš, najbolje mjesto na svijetu na koje biste mogli otići bila bi Dječja bolnica u LA-u”, rekla je.


Potom je ispričala da njezini bliski prijatelji, uključujući prijatelje iz srednje škole, imaju djecu koja su trenutno na liječenju u bolnici.


,,Osoblje je nevjerojatno, a količina posla koju obavljaju za obitelji koje si zaista nisu mogle priuštiti ovu razinu skrbi je nešto što mislim da se nikada ne smije zanemariti“, nastavila je vojvotkinja od Sussexa.


,,Tako da sam jednostavno zahvalna za sve što rade”, rekla je, dodajući da je “sretna što je ovdje da pruži podršku”.


Tijekom večeri, Meghan se fotografirala s obitelji čija su djeca pacijenti u bolnici, i uočena je kako čuči kako bi se fotografirala s djecom dok je razgovarala s njima. Također je odvojila trenutak za razgovor s njihovim ocem.


Inače, ostali gosti bili su Jamie Lee Curtis, Kaley Cuoco, Colin Hanks, Jimmy Kimmel i Molly McNearney, Sky i Mark Hoppus, Al Yankovic i Demi Lovato, koji su nastupili na događaju.