pratitelji hvale gestu

Nina Badrić nakon poplava u BiH: ‘Organizirat ću humanitarni koncert’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

'Nudim se nadležnim institucijama da napravim humanitarni koncert kada dođe prilika za to, gdje će čitav prihod od koncerta biti usmjeren prema unesrećenim obiteljima', poručila je



Hrvatska pjevačica Nina Badrić na svojim je društvenim mrežama pružila podršku stradalima u poplavama u Bosni i Hercegovini, tako što je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila objavu u kojoj je navela broj telefona putem kojeg hrvatski građani imaju priliku pomoći. Osim toga, ponudila je nadležnim institucijama da organizira humanitarni koncert, kada za to bude prilike.


Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj stoji “Ajmo Hrvatska, bar po jedan poziv” uz broj, a u opisu je nastavila.


View this post on Instagram

A post shared by Nina Badrić (@badrich)





,,Dragi moji ljudi iz Bosne i Hercegovine…teško je gledati katastrofu koja vam je odnijela ljudske živote, domove i napravila nesagledivu štetu i bol. Moje misli i molitve su uz sve obitelji koje su izgubile svoje voljene svoje domove…Bosna i Hercegovina je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana i boli me vaša bol”, započela je Nina emotivno.


,,Nudim se nadležnim institucijama da napravim humanitarni koncert kada dođe prilika za to, gdje će čitav prihod od koncerta biti usmjeren prema unesrećenim obiteljima. Do tada, moje misli i molitve su s vama”, poručila je.


Pratitelji su u komentarima izrazili oduševljenje ovom gestom.


,,Uvijek najčistije duše i najvećeg srca”, ,,To je ta veličina jednostavne skromne osobe, vratit će Bog dragi stostruko Nina”, ,,Hvala za tvoje veliko srce”, ,,Draga naša Nina”, ,,Bravo Nina, divna gesta”, ,,Predivna, velika iznutra i izvana. Hvala”, pisali su pratitelji.


Podsjetimo, podršku stradalima putem društvenih mreža pružila je i Severina, kao i drugi poznati Hrvati, poput influencerice Meri Goldašić, Luke Nižetića i pjevača Zdravka Čolića.


Osim toga, na tragediju su reagirali i mnogi slavni iz Bosne i Hercegovine. Među njima su, prenosi 24 sata, oscarovac Danis Tanović, redatelj Srđan Vuletić, glumica Nadine Mičić, pjevačice Ilma Karahmet i Džejla Ramović, reper Jala Brat, modni dizajner Marko Feher, kao i influenceri poput Roberta DacešinaMirze Mustafagića i Hane Hadžiavdagić.