Ima ozlijeđenih

Novi masovni sukob navijača. Kod naplatne postaje Kikovica se potukli pripadnici Armade i Kohorte

P. N.

Arhiva NL

Arhiva NL

U sukobu je sudjelovalo tridesetak navijača iz Osijeka i sličan broj Riječana



Sinoć iza 22 sata došlo je do novog sukoba navijača u blizini naplatne postaje na Kikovici. Prema neslužbenim informacija, radilo se o sukobu pripadnika Armade i osječke Kohorte, koji su se vraćali s gostovanja iz Pule.


U sukobu je sudjelovalo tridesetak navijača iz Osijeka i sličan broj Riječana.


“Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici. Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja. Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja.




U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo”, priopćili su iz PU primorsko-goranske.


Navode i kako policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica, kao i sudionika ovog događaja.