Premijer liga rukometaša

Rukometaši Zameta gostuju kod Rudara, Riječani priželjkuju prvu gostujuću pobjedu

Igor Duvnjak

Luka Mrakovčić/Foto V. KARUZA

Luka Mrakovčić/Foto V. KARUZA

Parket u Rudama slovi kao »vruć«, u maloj dvorani natiskano je dosta bučnih gledatelja koji zdušno bodreći svoju momčad itekako utječu, kako na gostujući sastav, tako i na suce



RIJEKA  Marin Reljanović se oporavio, posljednja je vijest iz redova rukometaša Zameta uoči novog premijerligaškog gostovanja, ovoga puta kod Rudara u Rudama nakon putovanja u Sesvete i Trogir. Mladi desni vanjski igrač rođen 2006. godine bio je izvan stroja gotovo dva tjedna nakon što je na treningu ozlijedio prst na ruci, trener Mateo Hrvatin vraća ga u momčad za današnju utakmicu koja počinje u 18.30.


Osim o bodovima i suparnicima među Zamećanima se u posljednje vrijeme, nažalost, često mora pričati i razmišljati o zdravstvenom biltenu. Itekako ih je pogodila ozljeda zadnje lože najzvučnijeg imena, beka i povratnika u momčad Luke Mrakovčića koji stoga nije mogao sudjelovati u važnoj domaćoj pobjedi nad Metković Mehanikom. Trener Hrvatin i suradnici dvoje što učiniti u danima dok je popularni Mrak na putu oporavka, razmišljaju hoće li ga staviti u igru protiv Rudara. Nema dvojbe da bi njegov nastup mnogo značio Zamećanima, ali se, s druge strane, pribojavaju da je možda samo zaliječen, a ne i izliječen te da u tom slučaju ne bi obnovio, čak i pogoršao ozljedu. Mrakovčićev prvi suradnik u vanjskoj liniji i golgeter u pobjedi nad Metkovcima Tin Tomljanović zaigrao je prošle subote ozlijeđen, iz kluba poručuju da je mladi senjski as ozdravio.


Parket u Rudama slovi kao »vruć«, u maloj dvorani natiskano je dosta bučnih gledatelja koji zdušno bodreći svoju momčad itekako utječu, kako na gostujući sastav, tako i na suce. Zamet, koji je po povratku među premijerligaše na startu ostvario polovičan učinak zahvaljujući domaćim pobjedama nad Porečanima i Metkovcima, nada se »trećoj sreći«, prvom bodu ili čak pobjedi na gostovanju, važnom plijenu koji bi mu itekako razbistrio vidik prema nastavku za njega vrlo izazovnog natjecanja.