Nema spavanja!

Tri horoskopska znaka imat će ludu jesen – punu zabave, druženja i čudnih modnih odabira

Sanda Milinković

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Dok se drugi horoskopski znakovi udobno smještaju na kauč uz šalicu čaja i epizodu omiljene serije, Ovan će i dalje imati energije!

Tradicionalno, jesen se smatra vremenom za usporavanje i odlazak u stanje hibernacije. No, za tri horoskopska znaka zabava tek počinje!


Njima će jesen biti u znaku izlazaka i zabava, druženja i vrlo dobrog provoda.


OVAN


Dok se drugi horoskopski znakovi udobno smještaju na kauč uz šalicu čaja i epizodu omiljene serije, Ovan će i dalje imati energiju za navući par čizama i istrčati u susret prijateljima.


Kao vatreni znak kojim vlada energični Mars, vjerojatno su proveli toplije mjesece jureći od jednog druženja do drugog, pa zašto bi sada stali?


Ne samo da imaju polet koji ih drži od ljeta već i pun Mjesec u svom znaku 17. listopada zbog kojeg ćete se osjećati posebno bezbrižno i otvoreno.


Nadahnut će vas da odbacite ugodne jesenske tradicije u korist izlaska i zabave!


Pronađite prijatelje koji će vam se pridružiti i planirajte što više zabavnih aktivnosti ove sezone ili se sami odvažite.


Organizirajte zabave, ostanite vani do kasno i oslobodite svu svoju vatrenu energiju na plesnom podiju. Zimi se uvijek možete odmoriti, ali za sada ste ipak raspoloženi za dobar provod.


LAV


Malo je spominjati da će svjetski Lavovi imati super zabavnu jesen! Sve što vide je puštanje glasne glazbe u automobilu, samopouzdano nošenje najluđih modnih kombinacija i šetnja ulicama u sandalama s remenčićima, ako tako požele.


Kao vatreni znak kojim vlada sunce, prigrlit će ludu jesen u punom sjaju, ali stvarno će oživjeti tijekom Noći vještica. To će im biti najbolja prilika da pokažu svoj stil i prihvate najčudniji i najneobičniji koncept kostima koji možete zamisliti. I neka!


VAGA


S pomrčinom Sunca koja se događa u njihovom znaku 2. listopada, započet će jesen sa svježom perspektivom – i beskrajnom željom da izađu i žive život punim plućima.


Pomrčina Sunca u Vagi potaknut će ih da se oslobode prošlih verzija sebe, uključujući bilo kakvu samosvijest koja ih je možda kočila.


Vage koje su ljeto provele odmarajući se i opuštajući, bit će raspoložene to nadoknaditi sada kada je sezona službeno promijenjena.


To može značiti noćni izlazak, ali i prihvaćanje jeseni bez trunke ironije.


Vage će stajati u gomilama da bi brale jabuke i kušale svaku stavku s okusom bundeve na jelovniku u kafiću – i neće ih biti briga tko gleda.