11. sezona

Ove nedjelje ne propustite drugu audicijsku epizodu Supertalenta na Novoj TV

Ivana Kocijan

Plesna skupina Talent House, Foto: NOVA TV

Plesna skupina Talent House, Foto: NOVA TV

Nastupi koji će naljutiti žiri, divne izvedbe i plesne točke



Druga epizoda 11. sezone Supertalenta Nove TV na male ekrane donosi deset novih kandidata. Među plesačkim talentima bit će indijski duo Pintu i Ravi koji žiri planira osvojiti uzbudljivom plesnom iluzijom.


Ovaj inače povučeni dvojac, koji sanja o bolivudskoj slavi, na pozornici se transformira u dojmljive i originalne zabavljače.


Slovenski prvak u breakdanceu Tilen Grašić dinamičnim će nastupom nastojati dočarati svoju ljubav prema plesu, a eksploziju pozitivne energije donijet će i plesna skupina Talent House čiji će sinkronizirani i energični pokreti plijeniti pažnju publike.




Na scenu stiže i Alina Hryshkova, mlada akrobatkinja koja se iz Ukrajine preselila u Njemačku kako bi slijedila ambiciozne snove, a čije je tajno oružje – dugačka kosa.


Pjevački talenti donijet će niz emotivnih i dirljivih trenutaka. Anastasiia Groshko, Ukrajinka koja se zbog ljubavi preselila u Rovinj, otpjevat će zahtjevnu pjesmu »Molitva« Marije Šerifović, dok će Maja Ignac mnoge dirnuti pjevačkim talentom i dirljivom pričom o životu prije i poslije dolaska u udomiteljsku obitelj.


Smijeh i veselje donijet će Hasan Minawi, kandidat iz Amerike, koji će iznenaditi nastupom na svom specijalnom instrumentu.


Njegov talent bit će nešto što dosad nismo imali prilike vidjeti u Supertalentu, baš kao i nastup kandidata Jovice Nikolića, neobično običnog pjesnika čiji će talent improviziranja stihova na zadana slova zaintrigirati žiri. Kandidat Josip Vrban bizarnim će nastupom naljutiti Martinu, dok će amosferu u studiju golišavim nastupom rasplamsati grupa atraktivnih mladića iz skupine Forbidden Nights.