"Tvoja"

Nika Turković u novom singlu otkriva djelić svoje intimne ljubavne priče

Sandy Uran

Foto: SENJA VILD

Foto: SENJA VILD

Pjesma "Tvoja" nastavlja put kojim su krenula prethodna dva singla – »Ima smisla« i duet s Nelom »Mogu i sama«



 U svom novom singlu »Tvoja« Nika Turković otkriva djelić svoje intimne ljubavne priče, onaj ljepši sretniji dio. Pjesmu će njezini obožavatelji imati priliku poslušati na velikom koncertu u Tvornici kulture. Naime, u najveću zagrebačku koncertnu dvoranu Nika dolazi u subotu 26. listopada.


Doznajemo kako je singl »Tvoja« treća pjesma koju predstavlja nakon albuma »11«.


– »Tvoja« je baš jako ljubavna pjesma i za razliku od svih mojih pjesama, ova je sretna. Drugo sve bih ostavila slušateljima da interpretiraju kako oni žele, kazala je pjevačica govoreći o novoj skladbi te tako podijelila i svoj doživljaj pjesme.




Autorski je pjesma zajednički rad Nike i riječkog glazbenika Ivana Pešuta, njezinog najdugovječnijeg suradnika. Videospot također potpisuje ekipa s kojom je realizirala dosta projekata: Benjamin Strike, Mateo Jurčič i Luka Vidović.


– To je ekipa s kojom toliko volim raditi da na većini snimanja nisam ni morala biti jer im potpuno vjerujem. U glavnim ulogama imali smo Mariju Vuglač i Martina Leškovića kojima i ovim putem najveća hvala jer su ostvarili moju viziju u cijelosti, izjavila je Nika ovom prilikom.


Pjesma »Tvoja« nastavlja put kojim su krenula prethodna dva singla – »Ima smisla« i duet s Nelom »Mogu i sama«, koji su mjesecima bili među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru, a samo na YouTubeu i Spotifyju pregledani su i poslušani više od milijun puta.


Podsjetimo, sva tri singla, zajedno s pjesmama koje se nalaze na debiju »11«, dvostrukom najprodavanijem domaćem albumu, Nika će sa svojim bendom odsvirati u Tvornici kulture 26. listopada.


A bit će to nakon zapaženih nastupa proteklih mjeseci tijekom kojih je punila klubove u gradovima poput Osijeka, Rijeke i Beograda te svirala na festivalima kao što su Exit i Kula Kula.


U Tvornici kulture na pozornici će je pratiti bend u sastavu: Bruna Matić, Mia Marenić, Ivan Pešut, Damjan Brnić, Matko Bassara, dok će na basu kao zamjena Zvonimiru Jaguniću biti Martin Petračić.


Zagrebački koncert bit će najveći Nikin samostalan nastup u njenom rodnom gradu, a kao gosti će joj se pridružiti Nela, Pocket palma, kao i gosti iznenađenja. Ulaznice je moguće kupiti online na Entrio.hr.


I da, da biste ste se pripremili za Nikin koncert, savjetujemo da pogledate i poslušate videospot za pjesmu »Tvoja« kako biste se uveli i bili u dobrom raspoloženju za nadolazeći nastup, ali i za ružičastu viziju ljubavi u ove pomalo tmurne kišne jesenske dane.