Uoči slavljeničkog koncerta u zagrebačkoj Areni

Psihomodo Pop pripremili iznenađenje u obliku pjesmarice. Sadrži tekstove i akorde za 44 pjesme

Ivana Kocijan

Foto: IGOR MARAČIĆ

Foto: IGOR MARAČIĆ

Na više od 90 stranica fanovi će pronaći i ekskluzivne fotografije koje prikazuju bend u raznim fazama karijere



Uoči velikog koncerta u zagrebačkoj Areni, u subotu 12. listopada, legendarni rokeri iz grupe Psihomodo Pop svojim su fanovima pripremili iznenađenje u obliku pjesmarice »Psihomodo Pop – Najveći hitovi« koja sadrži tekstove i akorde za 44 pjesme koje su obilježile njihovu impresivnu, 40 godina dugu karijeru.


Fanovi će u pjesmarici pronaći kultne pjesme koje su obilježile desetljeća njihovog stvaralaštva i postale neizostavni dio svakog tuluma ili druženja uz gitaru. Gobac, Brada, Šparka, Kuzma, Tigi i Tin pripremili su i odabrali najveće hitove i svoje najomiljenije pjesme, obuhvativši sve albume


. »Kad sam imao 16«, »Frida«, »Leteći odred«, »Sexy Magazin«, »Iste stvari«, »Natrag u garažu«, »Mila«, »Donna«… samo su neki od favorita odabranih za pjesmaricu, a dodatni su bonus četiri pjesme s aktualnog albuma »Vjerujem u čuda« objavljenog ove godine.




Pjesme su složene kronološki, po vremenu objavljivanja, i povezane s albumom na kojem ih se može pronaći, a uz tekst svake pjesme navedeni su i akordi (s prikazom načina sviranja). Kako navode iz izdavačke kuće Rockmark, pjesmarica nije samo vodič kroz hitove nego i kroz povijest benda.


Na više od 90 stranica fanovi će pronaći i ekskluzivne fotografije koje prikazuju Psihomodo Pop u raznim fazama karijere.


– Ovo je prva knjiga, nadamo se da će ih u životu biti još – uživajte u skidanju, sviranju i pjevanju naših hitova!, povodom objave izdanja poručio je frontmen benda Davor Gobac.


Pjesmarica »Psihomodo Pop – Najveći hitovi« dostupna je u prodaji putem web-shopa Rockmarka i na zagrebačkoj lokaciji knjižare.


Publika će Psihomodo Pop moći doživjeti već sljedećeg tjedna, na njihovom velikom samostalnom koncertu u Areni gdje će bend ponovno pokazati svoju jedinstvenu energiju i scensku karizmu te nas još jednom podsjetiti – »sve će biti u redu«