kritizirala paparazze

Lana Del Rey kaže da je njezin novi suprug Jeremy Dufrene za nju ‘jedan i jedini’: ‘Jako smo sretni’

M. Č.

Reuters

Reuters

Pjevačica i vodič za aligatore vjenčali su se u Louisiani u četvrtak, 26. rujna

Svjetski poznata glazbenica Lana Del Rey nedavno je iznenadila pratitelje kada se, naizgled neočekivano, oženila, a sada je otkrila svoje osjećaje prema novom suprugu.


,,Jeremy je jedan i jedini. I nevjerojatan. I jako smo sretni“, rekla je Del Rey o svom novom suprugu, Jeremyju Dufreneu.


Podsjetimo, pjevačica se udala za aligatorskog vodiča u četvrtak, 26. rujna.


Mladenci su nedavno uživali u malo kvalitetnog vremena, a njihova interakcija podijeljena je na stranici obožavatelja na Instagramu, u objavi ispod koje se javila i sama Del Rey.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LanaBoards – Backup (@lanaboards.ig)





U dijelu komentara na videu, snimljenom u nedjelju, 29. rujna, Del Rey je podijelila svoje misli o paparazzima, prije nego što je novopečenog supruga proglasila vrhuncem svog života.


Lana del Rey komentira brak


Iako se činilo da veza pjevačice i aligatorskog vodiča brzo napreduje, njih se dvoje poznaju već duže vrijeme.




Podsjetimo, par je dospio na naslovnice prošlog mjeseca nakon što su uočeni kako se drže za ruke na Reading & Leeds Festivalu, na kojem je Del Rey nastupala kao jedan od glavnih izvođača.


Ne zna se točno kada su se upoznali, ali su se prethodno družili u Louisiani 2019., nakon što su Del Rey i nekoliko prijatelja svratili u Airboat Tours by Arthur , a kapetan broda Dufrene poveo ih je na vođeni obilazak močvara. O posjetu se pjevačica naknadno oglasila i na Facebooku.