HTZ

Otvorene prijave za Dane hrvatskog turizma

Alenka Juričić Bukarica

Foto Milivoj Mijošek, Glas Istre

Foto Milivoj Mijošek, Glas Istre



Otvorene su prijave za Dane hrvatskog turizma (DHT) koji će se održati 21. i 22. studenog u Opatiji, javili su iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).


Naime, Dani hrvatskog turizma predstavljaju središnje turističko događanje koje zajedno organiziraju Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora te na kojem se očekuje sudjelovanje više od tisuću sudionika iz sektora turizma, ugostiteljstva, medija i ostalih s turizmom povezanih sektora.


Kroz višednevni program manifestacije tradicionalno se obilježava turistička godina u Hrvatskoj te se putem stručnih predavanja, radionica, prezentacija i radnih sastanaka sažimaju turistička i gospodarska postignuća, komentiraju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma, a dio programa čini i svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada uz izravni televizijski prijenos na Hrvatskoj radioteleviziji.




Za prijavu na DHT potrebno je ispuniti online prijavu.


Svi će sudionici nakon uspješno odrađene registracije zaprimiti QR kod i podatke za prijavu u sustav u kojem će, između ostalog, moći rezervirati smještaj po povoljnijim cijenama za vrijeme trajanja manifestacije.