Trener

Đalović najavio jaku Rijeku u Koprivnici: Tražit ćemo pobjedu svim snagama

Denis Frančišković

Radomir Đalović / Foto Vedran Karuza

Radomir Đalović / Foto Vedran Karuza



Nogometaši Rijeke prvi krug prvenstva završit će subotnjim gostovanjem u Koprivnici kod “fenjeraša” koji se budi.


Farmaceuti su prvo bolno prizemljili Dinamo (4:1) pobjedom koja je odjeknula, potom izgubili bod kod Gorice (2:1) golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a da su pritom ostavili dojam momčadi koja nije trebala izgubiti.


– Trenirali smo dobro nakon Hajduka, a imamo manjih problema, nekoliko igrača koji su upitni. Ostavila je ta utakmica traga. Slaven Belupo pobijedio je uvjerljivo Dinamo, doveli su iskusne igrače i dosta smo ih pratili – kaže trener Radomir Đalović.




– Uživo sam gledao utakmicu u Gorici, riječ je o brzoj momčadi s dobrom tranzicijom. Njihov bodovni učinak od četiri boda ne predstavlja stvarnu kvalitetu.


Očekujem da se predstavimo u ozbiljnom svjetlu i odigramo jednu pravu utakmicu. Tražit ćemo pobjedu svim snagama – najavljuje Đalović.


U redovima domaćina nekoliko je igrača koji su branili boje Rijeke, Alen Grgić, Adrian Liber, Robert Murić… i sigurno će se htjeti dokazati.


– Liber je bio inspiriran i protiv Dinama, zabio je gol. Grgić također, pratio sam ga. Očekujem da budu posebno inspirirani. I ja bih bio.


Ali očekujem i od mojih igrača maksimalno kvalitetan pristup, da ih “ukoče” i ne dozvole im da se razmašu – kaže Đalović.