PROLAZAK BICIKLISTA

Danas i sutra uvodi se privremena regulacija prometa zbog utrke CRO RACE 2024.

P. N.

Snimila: Ana Krizanec

Snimila: Ana Krizanec



 


RIJEKA – U četvrtak i petak, 3. i 4. listopada 2024. godine, zbog održavanja treće i četvrte etape međunarodne biciklističke utrke ‘CRO Race doći će do privremenog polusatnog zatvaranja dijela prometnica na području Rijeke u terminima prolaska biciklista. Danas će se, od 14.30 do 16 sati, za sav promet zatvoriti ulice Balde Fućka, Svetog Jurja i Grohovski put. Sutra će se od 14 do 15.30 sati za sav promet zatvoriti cesta od kružnog raskrižja Rujevica do granice s Općinom Viškovo. Privremena regulacija prometa za vrijeme prolaska sudionika međunarodne utrke biciklista na području Rijeke bit će koordinirana i praćena od strane Prometne policije te Odsjeka za prometno redarstvo Grada Rijeke.


Biciklistička utrka CRO Race je svjetska biciklistička utrka te sportski događaj od međunarodnog značaja koji promovira kulturne i turističke ljepote Republike Hrvatske. Treća etapa utrke na rasporedu je u četvrtak 3. listopada 2024. godine, kada će biciklisti voziti dionicu dugu 154 kilometara koja kreće iz Otočca preko Senja, Novog Vinodolskog i Rijeke te stići na cilj u Opatiju. Četvrta etapa utrke na rasporedu je u petak 4. listopada 2024. godine, kada će biciklisti iz Krka preko Rijeke (dionicom autoceste A7) do čvora Rujevice te dalje nerazvrstanom cestom prema granici Općine Viškovo, nastaviti voziti do Pazina i nakon 161 kilometra stići u Labin.




Na svim prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa dijela javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama obavljati uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.