Ružićeva 2

Nemo Klub ovog vikenda otvara vrata nove sezone! Najavljuje se pravo osvježenje

Katarina Bošnjak

Foto Nemo Klub

Foto Nemo Klub



Već gotovo tri godine u prostoru legendarnog Života na adresi Ružićeva 2 djeluje Nemo Klub, mjesto poznato po nezaboravnim noćnim izlascima i odličnoj plesnoj atmosferi.


Ovog vikenda započinje nova sezona u Nemo Klubu, a najavljuje se pravo osvježenje.


No, važno je osvrnuti se i na dosadašnji rad kluba te ljetnu sezonu, a kako nam je kazao vlasnik Kluba Marino Squarcia, zadnjih par godina prošli su kroz uspone i padove iz kojih su definitivno naučili koliko je ovo zanimanje puno teže nego što se to na prvu čini.


Prava poslastica




– Brinuti o ogromnoj količini pojedinosti i pritom uvijek imati svjež i zanimljiv program je vrlo zahtjevno ali mislim da smo na dobrom putu.


Mogu reći da je ljetna sezona bila uspješna, iako se više radujemo nadolazećoj zimi kada ipak ima više publike.


Od zapaženijih nastupa bih izdvojio suradnju s Thru the Bushes i Velvet Festivalom; toliko nam se dopalo da s drugim smo čak i produbili suradnju i sada zajednički se brinemo oko cjelokupnog jesensko/zimskog programa.


A tko zna, možda i duže – kazao je Squarcia.



Dakle, Nemo Klub će osvježenje ovog vikenda doživjeti upravo zahvaljujući Velvet Festival timu koji preuzima prostor i donosi novi, modernizirani grafički dizajn te poseban naglasak stavlja na rasvjetu i vibrantne boje.


Za ljubitelje vrhunske glazbe, petak donosi pravu poslasticu uz nastup srpske DJ-ice Nevene Jeremić. U subotu, 5. listopada, plesni podij preuzima Vitamin Disco, koji će svojim zvucima raznih disco, funk i house hitova zagrijati atmosferu i osigurati nezaboravnu zabavu.


Uzbudljivi noviteti


Osim glazbenog programa, Velvet Festival tim uveo je nekoliko uzbudljivih noviteta. Klub je osvježen u novim, vibrantnim bojama, a osvjetljenje je redizajnirano kako bi svaki kutak stvarao jedinstven ugođaj.


U ponudu pića dodana su prirodna vina, kao i popularni hard seltzeri, što donosi nov i moderan pristup ugostiteljstvu.



– Ekipa koja stoji iza Velvet Festivala se pokazala kao idealna za support oko osmišljavanja i organizacije programa kojemu je klub oduvijek težio – a to je ono što mi zovemo elektronika s ukusom (melodična), disco, pa čak i rock u širem smislu.


Svakako bismo od nadolazeće sezone izdvojili otvorenje s beogradskom house miljenicom Nevenom Jeremić, kao i naredni vikend te vjerojatno najjače gostovanje koje smo imali do sada – berlinskog DJ-a i producenta DJ T., osnivača i kuratora svakako jedne od najprestižnijih svjetskih elektronskih labela Get Physical, za kojeg su zacijelo čuli svi koji prate elektronsku glazbu – zaključio je Squarcia.


Važne informacije za sve ljubitelje glazbe i zabave koji se otvorenju osvježenog kluba planiraju pridružiti ovog vikenda: vrata Nemo Kluba otvaraju se u 23 sata, a ulaz će biti slobodan do 1 ujutro, nakon čega se cijena penje na 5 eura.