Miljenici regionalne publike

Joker Out iz Ljubljane kreće na europsku turneju, evo kada stižu u Hrvatsku

Novi list

Foto: PRIMOŽ LUKEŽIĆ

Foto: PRIMOŽ LUKEŽIĆ

Novi album prošlog je tjedna najavljen singlom »Bluza«



Miljenici regionalne publike, momci iz slovenske grupe Joker Out, najavili su prva tri koncerta u sklopu turneje na kojoj će predstavljati treći, zasad neimenovani, studijski album koji će biti objavljen 15. studenog.


Sve kreće iz ljubljanske Cvetličarne gdje sviraju 22. studenog, 27. studenog su u Domu omladine Beograda, a 3. prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture.


– Iza nas je izuzetno uzbudljivo razdoblje u kojem smo puno stvarali, svirali, pjevali – ali gotovo sve u studiju, daleko od fanova. Istine, neke pjesme smo vam svirali na prvoj velikoj europskoj turneji, neke smo i objavili, ali jedva čekamo da vam predstavimo baš sve što smo napravili.




I ova turneja pokazat će baš to, naš treći album, odsviran u cijelosti, samo za vas, poručili su članovi benda.


Novi album prošlog je tjedna najavljen singlom »Bluza«, a prije njega objavili su i pjesmu »Šta bih ja«. Inače, bend je prvi album »Umazane misli« objavio 2021., a drugi album »Demoni« 2022. godine.


Ulaznice za Ljubljanu, Beograd i Zagreb u prodaju kreću u ponedjeljak u 10 sati preko Openstage profila Jokera. Fanovi trebaju zapratiti profil benda i dobit će mogućnost kupiti ih prvi. Ako ih ostane, ulaznice će u slobodnoj prodaji biti isti dan od 12 sati u sustavu Eventim.