Proslava koju nije mogao propustiti

Ponovo u javnosti: Pippo Baudo na proslavi snimljen u invalidskim kolicima

P. N.

Foto Twitter

Foto Twitter

Bile su tu uz Pamelu Prati i druge poznate zabavljačice Valeria Marini, Milena Miconi, Manuela Villa e Gabriella Labate



 


Bio je to događaj koji nije mogao propustiti: nekadašnji slavni talijanski TV voditelj Pippo Baudo ponovo se pojavio u javnosti, na proslavi 90. rođendana Piera Francesca Pingitorea, ali ovoga puta bio je u invalidskim kolicima, prenosi MSN.


 




Poznati voditelj dugo se nije pojavljivao u javnosti, a proteklih mjeseci pisalo se o njegovom teškom zdravstvenom stanju.



Na fotografijama slavljeničkog društva koje je zabavljačica i plesačica Pamela Prati objavila na Instagramu 88-godišnji Pippo Baudo je nasmijan te izgleda kao da mu se zdravstveno stanje popravilo. U turističkom naselju u blizini Pomezije Pippo Baudo je bio jedan od uzvanika na proslavi u čast redatelja i dramaturga Piera Francesca Pingitorea, jednog od osnivača kazališne skupine Il Bagaglino. Bile su tu uz Pamelu Prati i druge poznate zabavljačice Valeria Marini, Milena Miconi, Manuela Villa e Gabriella Labate.


 


 




Nakon objave ovih fotografija, mnogi su se gledatelji zapitali da li se Baudovo zdravstveno stanje poboljšalo, no on se zasad nije oglasio po tom pitanju.


Pred nekoliko mjeseci poručio je da se osjeća dobro te da je imao problema s koljenom, ali ne i sa srcem, kako su pisali neki mediji.