Sitne dvojbe

Đalović nema problema oko momčadi za Hajduk, jedan čovjek je otpao zbog pada forme

Denis Frančišković

Marco Pašalić tijekom posljednjeg Jadranskog derbija na Rujevici/Foto V. KARUZA

Marco Pašalić tijekom posljednjeg Jadranskog derbija na Rujevici/Foto V. KARUZA

Najveća je nepoznanica kako će Đalović i stožer posložiti ofenzivu veze i tko će zaigrati na lijevom krilu



RIJEKA Riječani nemaju problema oko sastavljanja udarne momčadi za večerašnji ogled, roster je dovoljno širok i kvalitetan. Radomir Đalović imao je neke sitne dvojbe oko startne postave, no kako je najavio, odlučit će nakon posljednjih treninga.


U svakoj liniji moguće su korekcije, Galešić i Radeljić standardan su stoperski par i dojam je da su u ovome trenutku u prednosti pred Majstorovićem, koji također solidno obavlja svoj dio posla. U prednosti je i Petrovič pred Selahijem, koji je potpuno ispao iz uže konkurencije na mjestu zadnjeg veznog igrača. Igrač koji je svojedobno bio baš na meti Hajduka nije prošao cijele pripreme, kasnije je hvatao priključak, no Petrovič je kao oporavljenik dobro iskoristio svoju šansu nakon jako duge stanke.


Najveća je nepoznanica kako će Đalović i stožer posložiti ofenzivu veze i tko će zaigrati na lijevom krilu. Odnosno hoće li prednost u početku derbija dobiti Gojak ili Rukavina. U slučaju da zaigra prinova Gojak bit će to u tandemu s Frukom pa na krilo seli Janković. Dobije li šansu ranije Rukavina, Janković i Fruk djelovat će u središnjici iza Andrića. Zapravo je riječ o manjim korekcijama i već ustaljenim rotacijama.