Bečki tjedan

Lions klub Opatija organizirao modnu reviju u hotelu Kvarner

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Milan ĐEKIĆ

Snimio Milan ĐEKIĆ

U modnoj reviji su sudjelovale manekenke agencije Glamour Tara Tajane Zaro Mirković te manekenke Kisha, za frizure je bio zadužen Beauty studio Royal Art, a za make up vizažistice škole Callegari, dok je program vodio Neno Pavinčić



OPATIJA  Lions klub Opatija je u suradnji s Gradom Opatijom u okvirima Bečkog tjedna organizirao modnu reviju u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. Program je započeo degustacijom vina vinarije obitelji Vosilla koja svoja istarska vina proizvodi na tradicionalan način, a predstavili su se još i Vinarija Mandić, te vina Lions vinograda dobrote Traminac Anima.

Foto galerija: Lions klub Opatija organizirao modnu reviju u hotelu Kvarner



U modnoj reviji su sudjelovale manekenke agencije Glamour Tara Tajane Zaro Mirković te manekenke Kisha, za frizure je bio zadužen Beauty studio Royal Art, a za make up vizažistice škole Callegari, dok je program vodio Neno Pavinčić.


Prezentirali su se butici Anais Moda Snježane Dragović, Corner Boutique Alme Šušnjar, slikarica Yasna Skorup Krneta s premijernim dizajnom svojih kišobrana, Christian Mršić iz talijanske Škole mode i dizajna Callegari uz modele Dajane Hlača, te Selin boutique Mirele Kočan.


– Sva prikupljena sredstva putem prodaje bogate tombole idu Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije – poručili su iz Lions kluba Opatija, a modnu reviju uoči Bečkog bala koji će se održati u subotu, pratio je i prigodan glazbeni program.
Snimio Milan ĐEKIĆ