NATJECANJA

I vi možete osvojiti električni motor ili romobil samo trebate požuriti jer vremena sada već i nema baš previše.

Boris Bulić

Lani je prihod otišao udruzi 'Naša djeca' iz Kaštel Štafilića za djecu s posebnim potrebama, a ove godine će sav prihod od prodanog brudeta i lutrije otići kao pomoć dvjema najpotrebitijim obiteljima. Za dobar štimung će se kao i prošle godine pobrinuti klapa Partenca, tako da baš nikome ništa neće nedostajati.



U domaćinstvu PŠK Srdela – Kaštel Stari, u Kaštelu Starom će se u subotu i nedjelju, 4. i 5. listopada održati veliki lignjolov unutar kojeg će biti mnoštvo događanja.


Sve kreće s Dječjim lignjolovom u kojem nastupaju djeca od 10 -16 godina koje će članovi kluba s brodicama od 16:30 do 19: 00 sati izvesti na more i formirati obruč, pa uz pratnju, pomoć i savjete, pokušati ostvariti što bolji ulov, a onda i plasman.





Naravno, kao i na svakom natjecanju, na kraju ide i dodjela nagrada do 10 mjesta.


Prijave za natjecanje kao i prodaja lutrije, traju do 3. listopada, svakim danom od 18:00 – 20:00 sati u prostorijama PŠK Srdela – Kaštel Stari, u Koriolana Ćipika broj 1 u Kaštel Starom.


Nagrada je puno, a glavna nagrada lutrije ove godine je MS Energy eRomobil Urban 500.


A 5. listopada će se održati lignjolov za odrasle. Okupljanje je n portu Kaštel Stari već od 15:00 s tim da je isplovljavanje predviđeno za 16:30 sati.


Povratak je u 21:00 kada slijedi vaganje, proglašenje najboljih, izvlačenje lutrije i naravno, dodjela nagrada s tim da je prva nagrada motor Watersnake.


Lani je prihod otišao udruzi ‘Naša djeca’ iz Kaštel Štafilića za djecu s posebnim potrebama, a ove godine će sav prihod od prodanog brudeta i lutrije otići kao pomoć dvjema najpotrebitijim obiteljima.



Za dobar štimung će se kao i prošle godine pobrinuti klapa Partenca, tako da baš nikome ništa neće nedostajati.


A u galeriji fotografija možete vidjeti kako je to bilo prošle godine.