Music pub

Baby Lasagna dobio nagradu za hit i izvođača godine: ‘Nikad nisam mislio da ću dobiti ikakvu nagradu kao najbolji!’

S.M.

Foto: HRT

Foto: HRT

Nagrade se dodjeljuju od 1992. godine



U emisiji Music pub Zlatka Turkalja Turkija na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) započela je dodjela glazbenih nagrada objavom dobitnika priznanja za hit i izvođača godine.


Trenutno omiljeni izvođač i glazbenik koji je osvojio srca eurovizijske publike Baby Lasagna – dobitnik je nagrade Music pub za hit i izvođača godine.


„Počašćen sam što sam dobio ove dvije najstarije nagrade u Hrvatskoj, ‘Music pub’ našeg Turkija.




To su nagrade za hit godine ‘Rim Tim Tagi Dim’ i za izvođača godine.


Hvala, ne znam što da kažem. Nikad nisam mislio, niti išao za tim da ću dobiti ikakvu nagradu kao najbolji.


Tako da, super. Bilo je ludo, od prvog mjeseca do sada, toliko se stvari dogodilo da – iskreno – nisam još uspio shvatiti što se sve dogodilo.


Ali ove nagrade nekako daju potvrdu Attaboy! da radiš nešto dobro.


Stvarno, hvala Turkiju, hvala na svim ovim nagradama koje će stajati uza sve druge koje imamo. Meow!“, videoporukom se obratio se Marko Purišić – Baby Lasagna kad su na njegovu adresu stigle nagrade emisije Music pub.


Nagrada “Music Pub” dodjeljuju se od 1992. godine u istoimenoj emisiji na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HRA2).


Pri odabiru najboljih u svakoj kategoriji najvažniji su kriteriji nastupi i predstavljanje na Drugom programu Hrvatskoga radija, zatim koncertni i festivalski nastupi, te diskografska aktivnost.


Tko su ostali dobitnici nagrade “Music Pub” za 2024. saznat ćemo uskoro, poručuju s HRT-a.