Olybet futsal Cup

Na Trsatu počinje atraktivni turnir u futsalu, navijačima će se predstaviti riječka momčad za visoke domete

Ivan Volarić

Turnir u 18 sati otvaraju poljski prvoligaš Bochnija i srpski prvak Kmf Fon Banjica, od 20.30 sati igraju Rijeka i Vrgorac



RIJEKA Utakmicom između poljskog prvoligaša BSF ABJ Powiat Bochnije i srpskog prvaka Kmf Fon Banjice danas od 18 sati u Dvorani mladosti počinje Olybet futsal Cup 2024., kvalitetan međunarodni turnir koji će momčadi Rijeke poslužiti kao jedna od pripremnih postaja na putu prema nadolazećoj sezoni u SuperSport HMNL-u.


Ambiciozni riječki sastav, ojačan u prijelaznom roku, će na parket od 20.30 sati kada će se, uz izravni TV prijenost (Maxsport) sastati s prvoligašem Vrgorcem. Subotnji program od 18 sati otvaraju Vrgorac i Bochnia, a nastavljaju u 20.30 sati Rijeka i Fon Banjica. Sve zajedno završava u nedjelju kada će u 11 sati igrati Fon Banjica i Vrgorac, a turnir u 13.30 sati zatvaraju Rijeka i Bochnia.





Iz HMNK Rijeke su pripremili doista popularne cijene ulaznica za ovaj doagađaj. Tako će trodnevna ulaznica stajati 20 eura, jednodnevna 10 eura, a vrlo važno je naglasiti da je ulaz za djecu mlađu od 10 godina besplatan. U tijeku je još i nagradna igra na kojoj je moguće osvojiti besplatne ulaznice.



 


Osim dobrog futsala gledatelji će moći uživati i u nagradnim igrama klupskih partnera. Na poluvremenima utakmica Rijeke ovoga petka i subote održat će se Shoot Master, nagrada igra glavnog sponzora turnira  OlyBet Hrvatske uz bogati fond nagrada.



Inače, iz redova HMNK Rijeke podsjećaju da su u prodaji godišnje pretplate za nadolazeću sezonu.  Kupnjom godišnje pretplate osim svih domaćih prvenstvenih i kup utakmica, uvjereni su u klubu i utakmica doigravanja, moguć je ulaz i na ovaj atraktivni turnir na Trsatu.