Novi singl i spot »Ljeto«

 Grupa Luna mea novim singlom priziva atmosferu ljetne nostalgije

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Kako poručuju njezini članovi, riječ je o čarobnoj glazbenoj priči



Grupa Luna mea jučer je predstavila novi singl »Ljeto«, melodičnu odu ljetnoj sjeni i ljubavi.


Kako poručuju njezini članovi, riječ je o čarobnoj glazbenoj priči koja priziva atmosferu ljetne nostalgije, prožetu ljubavlju.


Inspirirana simbolikom ljeta kao razdoblja života, pjesma »Ljeto« odražava emotivnu dubinu koja dolazi s krajem ljeta — onog trenutka kada ljetne strasti blijede, ali ostaju zauvijek zabilježene u srcima.




Luna mea ovom pjesmom nastavlja prepoznatljiv put kroz emotivno snažne i iskrene glazbene priče, donoseći ljeto u naše domove, srca i misli, čak i kad su topli dani iza nas.


Podsjetimo da je grupa prošlog ljeta proširila svoj sastav novim članom, Matijom Jakićem na gitari. Tihana Šmit, koja je sudjelovala u prethodnim projektima, napustila je bend, ali zamijenila ju je Tina Gams-Fučić.


Tininim dolaskom u ulozi glavnog vokala, Luna mea nastavlila je razvijati svoj prepoznatljiv glazbeni stil. Vokal Tine Gams-Fučić nježno, ali moćno vodi slušatelje kroz ovu priču, uz pratnju Matije Jakića na gitari i klavijaturama.


Programiranje pjesme potpisuje Martin Peica, koji je ujedno autor teksta. Glazbu i aranžman zajednički su osmislili Matija Jakić i Martin Peica, a za finalni zvuk pjesme zaslužan je Matej Zec iz G.I.S. Studija, koji je pjesmi podario miks i mastering.


Pjesmu prati i videospot u režiji Marka Petrovića, snimljen u idiličnom ambijentu, čiji vizuali još više naglašavaju osjećaj prolaznosti i ljepote koje ljeto nosi. Spot je realiziran uz podršku Kamp Kovačine na Cresu.