Koncert u veljači

Josipa Lisac nakon dvije godine ponovo u Lisinskom!

P. N.

Josipa Lisac / Foto Marjan Radović

Josipa Lisac / Foto Marjan Radović

Dugačak niz Josipinih koncerata u Lisinskom bili su rasprodani puno unaprijed, a isto se očekuje i za sljedeći susret čije ulaznice kreću u prodaju u petak 27. rujna u 10:00



 


ZAGREB Nakon dvije godine pauze Josipa Lisac vraća se 13. veljače 2025. na pozornicu zagrebačke koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.


 




Protekle dvije sezone Josipa je u Zagrebu nastupila u Domu sportova te na intimnom koncertu u klubu Sax, a sad se vraća u našu najprestižniju dvoranu koju je 2023. rasprodala dva puta.


 


Josipa Lisac – „A gdje si ti?“


 


Publika u Lisinskom s Josipom će proći kroz impresivan repertoar stvaran duže od pola stoljeća. „O jednoj mladosti“, „Sreća“, „1000 razloga“, „Vjerujem ti sve“, „Ne prepoznajem ga“, „Gdje Dunav ljubi nebo“, „Hir, hir, hir“, „Danas sam luda“, „Magla“, „Ležaj od suza“, „Ispočetka“ i sjajan posljednji singl „A gdje si ti“ s našom najvećom glazbenom umjetnicom izvest će njezin sjajan bend kojeg čine Borna Šercar na bubnjevima, Elvis Penava na gitari, Toni Starešinić na klavijaturama i Davor Črnigoj na bass gitari.


 


Dugačak niz Josipinih koncerata u Lisinskom bili su rasprodani puno unaprijed, a isto se očekuje i za sljedeći susret čije ulaznice kreću u prodaju u petak 27. rujna u 10:00. Kupit će se moći u sustavu Eventim i Ulaznice.hr, a bit će dostupne i na blagajni Lisinskog.