Arba Resort

Obiteljska oaza na smaragdnoj obali otoka Raba

NL Promo



Arba Resort, Valamar Collection novi je Valamarov luksuzni all-inclusive resort smješten na poluotoku Kalifront, najzelenijem dijelu otoka Raba. Udaljen samo 5 kilometara od šarmantnog starog grada Raba, uronjen je u šumu hrasta crnike i borova ispred kojih se prostire stjenovita obala i kristalno čisto more smaragdnih, tirkiznih i plavih nijansi. Resort savršen za sve one koji su u potrazi za opuštanjem ili aktivnim odmorom u srcu prirode, vrata će otvoriti na ljeto 2025. godine.


Osmišljen kao spoj elegantnog dizajna nadahnutog rapskom tradicijom i Mediteranom, poznatog Valamarovog standarda i visoke razine usluge te inovativnih tehnoloških rješenja, pružat će beskompromisno opušten boravak svim gostima.





Svih 214 prostranih obiteljskih suiteova za do 5 osoba uređeno je s posebnom pažnjom s ciljem osiguranja vrhunske razine luksuza i udobnosti. Kroz interijer i sadržaje resorta ispričane su najpoznatije rapske priče koje približavaju tradiciju i bogatu povijest Raba, poznatog i kao otok sreće. Tako će u prostranom Balance Mediterranean Spa gosti imati priliku prepustiti se signature masažnim tretmanima koji koriste lokalnu kozmetiku, u javnim prostorima hotela bit će izložena umjetnička djela koja interpretiraju raznolikost krajolika, odnosno 4 lica otoka Raba, a djeca će se u Maro Clubu susresti s mnogim zanimljivostima flore i faune bujne šume Dundo koja prekriva poluotok.



Arba Resort nudi nezaboravna iskustva za cijelu obitelj kroz pažljivo osmišljene aktivnosti kroz koje će gosti upoznati sve tajne otoka. Bicikliranje kroz šumu Dundo, istraživanje drevnih crkvica na stazi Capo Fronte ili strmih staza Kamenjaka, šetnja kroz romaničke ulice uz pogled na prepoznatljive zvonike grada Raba, samo su neki od izleta i preporuka. Tu je i nezaobilazno otkrivanje ribarske i brodograditeljske baštine otoka, ali i uživanje u tradicionalnim otočkim delicijama. Raznolikost rapskog krajolika, njegova povijest i bogat obiteljski sadržaji Arba Resorta oduševit će svakog gosta, osiguravajući mu nezaboravan odmor.