Hit izvedba

Enis Bešlagić, nakon rasprodanih dvorana diljem regije, sa predstavom ‘Da sam ja neko’ ponovno u Istri

Portal Novilist.hr

Foto: Luka Čop

Foto: Luka Čop

Predstavu koju je, u pola godine, pogledalo već oko 20 tisuća ljudi, moći će se pogledati i u Pazinu 02. listopada te u Novigradu 07. studenoga

Nakon rasprodanih dvorana diljem regije, ali i šire, Enis Bešlagić sa svojom prvom samostalnom autorskom predstavom ‘Da sam ja neko‘, ponovno gostuje u Istri. Riječ je o predstavi koja je postala hit-predstavom odmah nakon što je ove godine postavljena na ”daske koje život znače”, o čemu svjedoči i činjenica da ju je u pola godine pogledalo već oko 20 tisuća ljudi.


U nekim gradovima, poput Sarajeva, u kratkom vremenu odigrana je čak 11 puta, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu rasprodan je već peti termin, a red je sada ponovno došao i na istarsku publiku. Spomen dom u Pazinu 02. listopada te Centar za manifestacije i kulturu (CMIK) Cittanova u Novigradu 07. studenoga, bit će domaćini ovom kazališnom i televizijskom glumcu te prepoznatljivom regionalnom TV licu.


Enis Bešlagić godinama je gradio priču o svom životu, koju je želio pretočiti u predstavu; počevši od svog odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga tko je i u čemu je uspio u dosadašnjem životu.


”’Da sam ja neko’ je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Put od djetinjstva, preko studentskih dana pa sve do osobe koja je sada prepoznatljiva na ulici. Na svoj vam način govorim ono što ne vidite iza zavjese medijske scene… Želim vam prikazati i drugu stranu medalje ovoga što ja danas jesam i toga što bih želio i ostati”, ispričao je jednom prilikom Enis o predstavi te dodao:


”Ova predstava je jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje publika i ja osjećamo zajedno. Želim da se na predstavi publika osjeća lijepo, da ljudi dođu sa svojim najmilijima, da ostvarimo takav lijep kontakt kao da su došli kod mene doma, a ne da su došli gledati predstavu. Jer tu sam ja, koji im priča dijelove iz svog života koji su iskreni i istiniti. Nema viceva, nema glume, to sam ja, onakav kakav jesam, a najbolje da sebe prikazujem kroz događaje koje sam proživio. U tim situacijama koje ja opisujem kroz svoj život, publika pronalazi sebe, dijelimo emociju, dijelimo ljubav, dijelimo neko jedinstvo… Uvijek me obuzmu emocije i uspijem ih prenijeti na publiku, a što je najvažnije – izazovem kod njih i lijepe emocije i mnogo smijeha.”, stoji u priopćenju.


Ulaznice za ovu dvosatnu predstavu o kojoj je puno toga već napisano, ali tijekom koje Bešlagić svaki put ima puno toga još za ispričati, dostupne su putem sustava Eventim.