posebno značenje

Angelina Jolie otkrila da su se ona i kći Vivienne napravile iste tetovaže

M. Č.

Reuters

Reuters

Tetovaža obilježava njihovo zajedničko iskustvo na projektu.

Glumica Angelina Jolie nije stranac značajnoj tinti, ali njezina najnovija tetovaža ima posebno značenje.


Oscarom nagrađena glumica u nedavnom je intervjuu za CR Fashion Book podijelila da su ona i njezina 16-godišnja kći, Vivienne, napravile iste tetovaže tijekom rada na brodvejskom mjuziklu “The Outsiders”.


Jolie, koja je koproducirala predstavu, otkrila je da tetovaža sadrži riječi “Stay Gold”, što ima duboko značenje i za nju i za njezinu kćer.




Istetovirala sam ‘Stay Gold’ sa svojom kćeri Viv tijekom našeg vremena u ‘The Outsiders'” rekla je Jolie.


Izraz se odnosi na jednu od originalnih pjesama u glazbenoj adaptaciji klasičnog romana SE Hintona iz 1967.


,,To nam puno znači odvojeno i zajedno”, dodala je, naglašavajući kako tetovaža obilježava njihovo zajedničko iskustvo na projektu.




Inače, glumačka zvijezda, koja je debitirala s tetovažom tijekom premijere predstave u travnju, često surađuje s Vivienne, koja je igrala ključnu ulogu u pomaganju svojoj majci tijekom produkcije.


Jolie je otvoreno govorila o Vivienneinom kreativnom angažmanu i kako je njihova bliska veza procvjetala kroz projekte poput “The Outsiders”.


Podsjetimo, Angelina Jolie s Bradom Pittom ima šestero djece – Maddoxa (22), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Vivienne i Knoxa (16). Razvod bivšeg para, koji je u tijeku, bio je vrlo popularna tema u medijima otkako su se rastali 2016., te nastavlja dominirati naslovnicama dok rade na skrbništvu i financijskim nagodbama.