Odjeci s Kantridi

Bogolin zadovoljan reakcijom momčadi u nastavku, Šušnić morao mijenjati

Ivan Volarić

Alen Šušnić, trener Orijenta/Foto M. ĐEKIĆ

Alen Šušnić, trener Orijenta/Foto M. ĐEKIĆ

Ne mislimo stati? Uvijek negdje lanac pobjeda ili pozitivnih rezultata pukne, ali u svakom slučaju lijepo je dok traje - rekao je trener Opatije



RIJEKA Trener Opatije i Orijenta ovako su prokomentirali susjedski derbi na Kantridi koji je otišao na stranu Crno bijelih.


Zoran Bogolin, trener Opatije:


– Vidjelo se u prvom poluvremenu da nas je stigao umor nakon napornog niza utakmica. Iscrpio nas je put i četvrta utakmica u deset dana. Nismo imali pravi ritam u prvom poluvremenu. U nastavku smo ipak ušli u pravi ritam, povezali smo redove i lakše smo onda završili utakmicu. Ambijent je bio fantastičan, nisam vjerovao kada su mi rekli da bi tribina mogla biti ispunjena. Ne mislimo stati? Uvijek negdje lanac pobjeda ili pozitivnih rezultata pukne, ali u svakom slučaju lijepo je dok traje.




Alen Šušnić, trener Orijenta:


– U prvom poluvremenu smo imali posjed, ali nismo imali niti jednu šansu. Primili smo gol iz vlastite tehničke pogreške, našeg stopera i vratara. Taj gol nas je poremetio. Uspostavili smo igru i posjed nakon toga, ali nismo bili konkretni. U nastavku smo također primili gol iz tehničke pogreške, malo smo pali mentalno i psihički. Opatija je na kraju zasluženo pobijedila, imaju na određenim pozicijama kvalitetne igrače koji rade razliku. Zato su tu gdje jesu. Promjene u sastavu? Imali smo mikrociklus od tri utakmice u tjedan dana i morali smo mijenjati, osvježiti i unesti novu energiju. Nismo uspjeli upostaviti ritam i igru, igrači su se fizički i mentalno potrošli u prijašnjim utakmicama.