o odrastanju

Demi Moore kaže da su joj roditelji dopustili da vozi auto bez dozvole s 13 godina

M. Č.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Tu je odluku nazvala 'ludom'

Glumica Demi Moore nedavno se pojavila u The Drew Barrymore Show i progovorila o svom odrastanju, otkrivši da su joj roditelji s 13 godina dopustili da vozi auto bez dozvole.  


,,Vožnja autocestom, mislim, moji bi roditelji rekli: ‘U redu, evo dogovora. Možeš uzeti auto. Ako te zaustave, samo moraš reći da si uzela auto bez dopuštenja.’ I vidjeli su da je to dobitak za sve, ali je bilo ludo”, rekla je.


Glumica i voditeljica Drew Barrymore povezala se s njezinom pričom, zbog činjenice da su “oboje bili više roditelji svojim roditeljima”.


Podsjetimo, Moore je ranije govorila o svom odgoju u rujnu 2019. godine, u intervjuu za Harper’s Bazaar, prisjećajući se vremena kada je njezina majka Virginia patila od predoziranja drogama dok je bila dijete.


,,Sljedeće čega se sjećam je kako sam svojim prstima, malim prstima djeteta, vadila tablete koje je moja majka pokušala progutati iz njenih usta, dok ih je moj otac držao otvorenima i govorio mi što da radim”, rekala je Moore.


Glumica je 1991. u intervjuu za Vanity Fair otkrila da ju je “odgojio” Dan Guynes, za kojeg se njezina majka udala kad je ona imala tri mjeseca. Prema Heavy.com, Guynes si je oduzeo život 1980., u dobi od 37 godina, trovanjem ugljičnim monoksidom.


,,Prihvaćam da su moji roditelji učinili najbolje što su mogli, a moja mama je učinila najbolje što je mogla s razinom svijesti koju je imala u to vrijeme“, rekla je Moore Barrymore.




Inače, glumica sa svojim bivšim suprugom Bruceom Willisom ima kćeri  Rumer Willis,  Scout Willis i  Tallulu Willis. Opisala je kako je naučila kako upravljati svojim odnosom s majkom nakon što je dobila vlastitu djecu.


,,Ne mislim da je moja majka došla na ovaj svijet s namjerom da bude samo njegovateljica, da bude zanemarena, da se zapravo ne može pokazati kao roditelj za mene. Mislim da je došla s nevinošću duše koje su željele pronaći sreću, osjetiti ljubav i potvrditi se”, podijelila je, te dodala: ,,A kada pogledam i pronađem suosjećanje za svoju majku, znam da u tome onda otvaram put svojoj djeci da imaju suosjećanja za mene.”