jasna poruka

Selena Gomez poručila: ‘Nije sramota biti ranjiv. Odj***te’

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumica i pjevačica otvoreno je govorila o svojim zdravstvenim problemima u prošlosti, a sada ima poruku za sve koji je sažalijevaju



Selena Gomez ima jezgrovit odgovor za sve koji je kritiziraju zbog otvorenosti i ranjivosti u vezi s njezinim osobnim borbama: “Odj***te”.


Glumica i pjevačica je iznijela svoju snažnu poruku na večeri Women in Film, malo više od tjedan dana nakon što je otkrila da ne može nositi vlastitu djecu.


,,Uistinu vjerujem da postoji moć u tome da budeš ranjiv i da govoriš ljudima kada ti je potrebna pomoć ili kada želiš pomoć – to nije sramotno“, rekla je Gomez u videu snimljenom na događaju, koji je kasnije objavljen na X i druge platforme.



,,Da, rekla sam da ne mogu nositi dijete. Da, rekla sam da imam bipolarni poremećaj. Odj***te. To je moj život. To sam ja.


Govoreći nešto oštrije, dodala je: ,,Nemojte dopustiti da vam itko ikada kaže da niste dobra osoba. Je**š svakoga tko ti kaže da si žrtva. Ti si za mene borac.


Podsjetimo, Gomez je otkrila da ne može nositi djecu u novom intervjuu za Vanity Fair objavljenom 9. rujna.


,,Nikad to nisam rekla, ali nažalost ne mogu nositi vlastitu djecu”, rekla je za časopis, dodavši: ,,Imam mnogo medicinskih problema koji bi ugrozili moj život i život bebe. To je bilo nešto za čime sam morala neko vrijeme tugovati.


Podsjetimo, glumica i pjevačica otvoreno je govorila o svojim zdravstvenim problemima u prošlosti.


Lupus joj je dijagnosticiran  2013. godine, a zbog posljedica istog joj je presađen bubreg četiri godine kasnije. 2018. joj je također dijagnosticiran bipolarni poremećaj.


Unatoč izazovima, Gomez ne dopušta da je povijest bolesti spriječi da ima obitelj.


,,Nije nužno onako kako sam zamislila”, rekla je za Vanity Fair, pa dodala: ,,Mislila sam da će se dogoditi onako kako se događa svima. S tim sam na puno boljem mjestu. Smatram da je sreća što postoje prekrasni ljudi koji su voljni surogat majčinstva ili posvajanja, što su oboje velike mogućnosti za mene.”