TRENER RIJEKE

Đalović najavio Šibenik: “Imamo nekih ozljeda, odlučit će detalji na kojima radimo”

Denis Frančišković

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Očekujemo zahtjevnu utakmicu u kojoj će odlučiti neki detalji na kojima radimo i koje moramo unaprijediti u odnosu na zadnje dvije utakmice - tvrdi kormilar Bijelih



RIJEKA – Nogometaši Rijeke u nedjelju odrađuju drugo u nizu od tri domaćinstva. Neretvanac u Kupu uspješno je apsolviran (1:3) za osminu finala prestižnog domaćeg natjecanja, ligaški izazovi donose dolazak dalmatinskih momčadi u dvije sljedeće nedjelje rujna. Prvi gost Rujevice je povratnik među najbolje Šibenik, potom u ovom trenutku s Bijelima bodovno izjednačeni Hajduk na drugom mjestu. Riječani drže lidersku poziciju, a na njoj namjeravaju ostati i nakon sudara s momčadi sa Šubićevca.


– Očekuje nas zahtjevna utakmica, protiv protivnika koji dugo radi s momčadi i radi dobre rezultate. Osvojili su deset bodova i imaju konstantu. Igrali su i drugu ligu zajedno i sad su dobro otvorili natjecanje u Prvoj ligi – kaže trener Radomir Đalović.


– U našim redovima ima nekih ozljeda, ali vjerujem u svoje igrače i i uz pomoć navijača koje pozivam da nas podrže, jedno dobro naše izdanje. To znači prije svega dobar pristup. Nadam se da ćemo uspjeti pobjediti.




Šibenik posebno dobro igra u gostima gdje je osvojio šest bodova. Igraju s trojicom u zadnjoj liniji.


– Istina, ali to se nekad pretvara u petoricu igrača kad se brane. Imaju stvarno zanimljive igrače. Prema naprijed brze pojedince. Tu je Božić, u sredini Bakić i Santini koji je iskusan, Žuta koji je bio u Rijeci… Čvrsta su momčad koja zna igrati na rezultat. Najvažnije je da mi budemo pravi. Očekujemo zahtjevnu utakmicu u kojoj će odlučiti neki detalji na kojima radimo i koje moramo unaprijediti u odnosu na zadnje dvije utakmice – tvrdi kormilar Bijelih.


Dejana Petroviča i Mladena Devetka nije bilo u konkurenciji u kup ogledu.


– Devetak i Patrovič imali su problema s ozljedama, do utakmice ćemo vidjeti hoće li Petrovič biti spreman – kaže Đalović.