Intervju

Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek najavljuju jedanaestu sezonu »Supertalenta«

Ivana Kocijan

Foto: Nova TV, Tibor Marochini

Foto: Nova TV, Tibor Marochini

Talenti koji oduzimaju dah, izazivaju šok i ubrzavaju puls



Jedanaesta sezona zabavnog šoua »Supertalent« uskoro stiže na Novu TV, a nove kandidate s nestrpljenjem očekuje poznata četvorka – Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić. Nakon što su zajedno s kolegama svjedočili svim audicijama, Martina Tomčić i Fabijan Pavao Medvešek otkrili su čime su najviše impresionirani.


Iako su brojne sezone iza nje, Martina se svakoj sljedećoj raduje zbog faktora nepredvidivosti koju donosi.


– Uvijek je prisutno uzbuđenje, neizvjesnost i u konačnici veselje jer ne znamo tko će nam doći. Svaka kategorija mi je draga ako kandidat donosi onu stvarnu strast prema onome što radi na pozornici, poručila je.




Fabijanu također nije lako izdvojiti samo jednu omiljenu kategoriju, ali jednoj se ne može načuditi.


– Kategorija koja se zove razno – mislim da razno nije dovoljno specifična riječ da bi opisala koliko je to zaista raznoliko, rekao je Fabijan pa otkrio koji član žirija ima poseban talent.


– Davor se može prijaviti na Supertalent! Nikad u životu niste vidjeli nekoga tko prije može početi hrkati! Dok mi nešto pričamo, on ugasi svjetlo, sjedne na svoj kauč i ja još nisam završio rečenicu o kojoj smo razgovarali, a on već spava. Mislim da je to najmanje za zlatni gumb!, našalio se.


Kada su u pitanju kriteriji za osvajanje zlatnog gumba, Martina zna koju reakciju kandidat treba izazvati.


– Zlatni gumb može dobiti samo onaj kandidat ili vještina koja mi zacakli oči i malo digne puls, rekla je dodavši kako će u novoj sezoni pored talenata koji oduzimaju dah, biti i onih koji izazivaju šok i ubrzavaju puls.


– Nekolicina kandidata i točaka izazvali su zgražanje, strah, gađenje i nevjericu, otkrila je Martina, dok je Fabijan dodao da je u dijelovima pojedinih nastupa poželio okrenuti glavu.


– U nekim trenucima sam stvarno bio na rubu da mi se digne želudac. To još nisam doživio, zaključio je