Velika zabava

Klub Drago u Opatiji uz DJa Lucu Montecchija sutra će proslaviti prvi rođendan

Katarina Bošnjak

Foto: Ana Križanec

Foto: Ana Križanec

Posjetitelje će provesti kroz najveće glazbene hitove 80-ih, 90-ih i 2000-tih



Na oduševljenje svih Opatijaca prije godinu dana otvoren je klub Drago koji je trenutačno jedini klupski prostor u Opatiji i okolici. Bogatim programima koji obuhvaćaju širok spektar žanrova i oblika zabave, Drago već godinu dana privlači posjetitelje svih generacija, kao i glazbenih ukusa, a ove subote, 21. rujna slavi svoj prvi rođendan.


Tim su se povodom organizatori potrudili pripremiti subotnju večer ispunjenu plesom, glazbom i odličnom atmosferom za koju će biti zadužen DJ Luca Montecchi koji će posjetitelje provesti kroz najveće glazbene hitove 80-ih, 90-ih i 2000-tih. Osim glazbe, u Dragi će se naći i bogata ponuda finger fooda, stoga je i uživanje u hrani zagarantirano.


Od svog otvaranja klub Drago postao je sinonim za vrhunski noćni provod u Opatiji kojoj je, posebice kroz tematske zabave, vratio odavno zapostavljenu glazbenu scenu.




Podsjećamo, u samo godinu dana klub je ugostio vodeće glazbenike u regiji na čije koncerte hrli mlađa publika, poput Jale Brata, Bube Corellija, Relje, Raste, Inasa, Zere, Nuccija, Petrova, Desingerice i brojnih drugih. Osim nastupa uživo, bilo je tu i bezbroj tematskih zabava kao što su Disco, Massive Foam, retrozabave s glazbom osamdesetih i devedesetih te tribute zabave poput Milde Sorte Revival Partyja i Lady Madonna Partyja, koje su privukle brojne posjetitelje.