"Beauty of the World 2024"

Marija Vukašina krenula na put u Kinu: Predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote

Marija Vukašina

Marija Vukašina

Marija će u Kini predstavljati Hrvatsku na jednom od najprestižnijih natjecanja ljepote, gdje će se natjecati s predstavnicama iz 45 zemalja



Marija Vukašina, hrvatska predstavnica na svjetskom izboru ljepote “Beauty of the World 2024”, kreće na put prema Kini. Let iz Zagreba vodi je do Minhena, gdje će presjesti na avion za Peking, a ukupno vrijeme leta u jednom smjeru iznosi nešto manje od 20 sati.


Podsjetimo, Marija će u Kini predstavljati Hrvatsku na jednom od najprestižnijih natjecanja ljepote, gdje će se natjecati s predstavnicama iz 45 zemalja. Uz to, nosit će pažljivo izrađene kreacije, uključujući hrvatski nacionalni kostim dizajnerice Andree Morell i večernje haljine Glam4u.


Izbor će se održavati od 19. do 30. rujna, a finale izbora održat će se 26. rujna u luksuznom resortu Jiuzhaigou. Svečanost će dodatno uveličati nastup poznatog pjevača Bossona. Marija se nada da će njezin nastup u Kini biti početak nove faze njezine karijere, s planovima za daljnji profesionalni razvoj upravo u toj zemlji.