Gostovanje u Rijeci

Kerekesh teatar donosi hit(nu) komediju u HKD na Sušaku

P. N.

Ova komedija, čiju režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš, donosi duhovit i satiričan pogled na svakodnevne izazove hitne medicinske službe



 


U subotu, 21. rujna, u 20 sati, HKD na Sušaku ugostit će hit predstavu Kerekesh teatra pod nazivom “Pod hitno na hitnu”. Ova komedija, čiju režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš, donosi duhovit i satiričan pogled na svakodnevne izazove hitne medicinske službe.


Predstava istražuje humoristične aspekte hitne pomoći kroz živopisne likove i neobične situacije. U središtu radnje je hitna medicinska služba u kojoj prevladavaju manje hitni slučajevi, bazirani na vlastitim tumačenjima bolesti i iznenadnim napadima zdravstvenih tegoba. Zabavit će Vas komični zapleti nastali iz nespretnih pokušaja pacijenata da se nose sa svojim “hitnim” stanjima i razočaranjem u zdravstveni sustav.




U predstavi nastupaju Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Goran Koši, Darko Janeš i Draško Zidar, a svaki od likova donosi vlastitu dozu humora i karaktera, čime dodatno obogaćuje ovaj kazališni spektakl.


Ulaznice za “Pod hitno na hitnu” zainteresirani mogu  kupiti na blagajni HKD-a na Sušaku, putem online platforme mojekarte.hr. u Dallas Music Shopu, Foto Reviji te na benzinskim postajama Petrol / Crodux. Zbog velikog interesa, organizatori preporučuju građanima da osiguraju svoje mjesto unaprijed i ne propuste priliku za nezaboravnu kazališnu večer. Za dodatne informacije o predstavi i ulaznicama, građani mogu posjetiti službenu stranicu HKD-a na Sušaku.