Rasprodano!

Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno osvajaju Ljubljanu – karte planule u trenu!

L. S.

Foto: Danijela Pedišić

Foto: Danijela Pedišić

Ljubljanska će publika imati priliku uživati u nezaboravnom repertoaru koji uključuje neke od najpoznatijih hitova



“Ovdje se lipo piva”, rekao je Oliver Dragojević Tomislavu Braliću o Križankama kada je klapa Intrade s njim imala prvi koncert na toj slavnoj pozornici. Da je uistinu tako ova se omiljena hrvatska klapa uvjerila nekoliko puta, a ovog petka, 20. rujna u Ljubljani održat će još jedan koncert za pamćenje.


Tomislav i klapa Intrade nastupaju često u Ljubljani – u Areni Stožice, Hali Tivoil, a 2019. započeli su lijepu tradiciju rasprodanih koncerta u Križankama na koju su jako ponosni i koju nastavljaju ovim koncertom.


Omiljeni hitovi u čarobnoj atmosferi


Ljubljanska će publika imati priliku uživati u nezaboravnom repertoaru koji uključuje neke od najpoznatijih hitova Tomislava Bralića i klape Intrade, poput “Zora bila”, “Zalutali pogled” i “Ne mogu te prestat jubit”.




Osim vrhunske pjesme i dalmatinskog šarma Tomislava Bralića, garancija odličnog koncertnog doživljaja bit će i vrhunska produkcija te čarobne Križanke koje su preuređenjem samostana iz 13. stoljeća postale srce kulture Ljubljane u čijem središtu često zapjevaju i brojna velika svjetska glazbena imena.



Foto: Danijela Pedišić

Uskoro u Lisinskom


Rasprodan koncert u Križankama zadarska klapa, baš kao i publika, ne može dočekati. Savršen je ovo nastavak njihove uspješne glazbene godine. Osim rekordnog broja koncerata, predstavili su svoj dokumentarni film koji se naslonio na njihovu monografiju “Klapa Intrade: 1985-2020, Popili intrade i opet su žedni”,” kao i svoj prvi vinil “Još bi tija”.


Osim u Ljubljani, Tomislav Bralić i klapa Intrade pozivaju publiku da im se pridruže i na velikom koncertu 7. prosinca u Zagrebu za koji ulaznice nastaju velikom brzinom, a otkrivaju da imaju velike planove i za 2025. godinu kada će proslaviti 40 godina rada, stoji u priopćenju.