Otkrila nesigurnosti

Demi Moore progovorila o starenju i prihvaćanju sebe

M. Č.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Te su tematike prisutne u nadolazećem filmu u kojem glumi, “The Substance”



Glumica Demi Moore poznata je po svojim brojnim značajnim ulogama, ali i zanosnom izgledu, no kao i svaka žena bori se s vlastitim nesigurnostima. O tome je progovorila u novom intervjuu za The Guardian.


Naime, otvorila je temu mržnje prema sebi, raspravljajući o svojoj ulozi Elizabeth Sparkle u novom filmu “The Substance”. Moore je prepoznala da se 1990-ih žene nisu smatrale privlačnima osim ako su bile mršave, te otkrila što ju je tih godina mučilo.


Pokušavala je postignuti što vitkiju liniju tjelovježbom i rigoroznom prehranom.




,,Samoosuđivanje, jurnjava za savršenstvom, pokušaji da se riješimo ‘mana’, također osjećaj odbačenosti i očaja, ništa od toga nije isključivo za žene”, rekla je, te dodala: ,,Vidimo te male stvari u koje nitko drugi ne gleda, ali toliko smo hiperfokusirani na sve ono što nismo. Svi mi, ako počnemo misliti da je naša vrijednost samo u tome kako izgledamo, tada ćemo na kraju biti slomljeni.”


Upravo je to i tema filma kojeg ćemo uskoro gledati. “The Substance” stiže u odabrana kina u petak, 20. rujna, s Demi Moore u glavnoj ulozi.


U hvaljenom horor filmu, koji je napravio valove na filmskom festivalu u Cannesu prošlog proljeća, Moore tumači ostarjelu holivudsku zvijezdu koja uzima drogu s crnog tržišta koja je privremeno pretvara u mlađu verziju nje same – ali sa zastrašujućim posljedicama.


Kao što možete pretpostaviti iz opisa, film duboko zaranja u teme društvenih očekivanja, standarda ljepote i opsjednutosti mladošću.