Javni poziv

Općina Punat srednjoškolcima daje 85 eura za kupnju udžbenika

Mladen Trinajstić

Foto Mladen Trinajstić

Foto Mladen Trinajstić



PUNAT – Baš kao i ostale otočne jedinice lokalne samouprave, i Općina Punat je objavila javni poziv za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za kupnju udžbenika za učenike srednjih škola za školsku godinu 2024./2025.


Pozvani su svi učenici srednjih škola s prebivalištem na području Punta i Stare Baške da podnesu zahtjev za novčanu pomoć u iznosu od 85 eura. Zahtjev za ostvarivanje prava na tu novčanu potporu podnosi se na propisanom obrascu i to učenika odnosno njegovog roditelja (za maloljetnog učenika) Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Punat.


Uz ispunjeni zahtjev potrebno je priložiti uvjerenje ili elektronički zapis o prebivalištu, kao i potvrdu o redovnom upisu u srednju školu, ali samo za učenike koji nisu upisani u krčku Srednju školu »Hrvatski kralj Zvonimir«. Sam obrazac zahtjeva može se naći u rubrici E-servisi za građane na službenim mrežnim stranicama Općine Punat, a moguće ga je preuzeti i u prostorijama Općine Punat. Dokumentacija se nadležnima predaje u općinskoj pisarnici, zaključno do 27. rujna ove godine.