TREĆI PO REDU

VIDEO Mlada riječka pjevačica Nika Komadina objavila novi singl “Namjerno”

P. N.

Foto Promo

Foto Promo

Glazbu za pjesmu "Namjerno", koja je osvojila prvu nagradu stručnog žirija na korčulanskom Marko Polo festivalu, skladao je Marko Tomasović, tekst je napisala Tatjana Markovčić, a prekrasan aranžman osmislio je Aleksandar Valenčić



“Namjerno”, naslov je trećeg singla mlade i talentirane riječke pjevačice Nike Komadine. Pjesma nosi snažnu emotivnu poruku i ističe se po bajkovitom glazbenom aranžmanu. Nika pokazuje svoj umjetnički izričaj kroz ovu pjesmu, ostavljajući dubok dojam na publiku svojim glasom i interpretacijom. Sigurno je da će ova pjesma privući pažnju brojih ljubitelja glazbe i dodatno potvrditi talent i potencijal ove mlade glazbenice.


 


Glazbu za pjesmu “Namjerno”, koja je osvojila prvu nagradu stručnog žirija na korčulanskom Marko Polo festivalu, skladao je Marko Tomasović, tekst je napisala Tatjana Markovčić, a prekrasan aranžman osmislio je Aleksandar Valenčić.




 


Nika je najavila da uskoro planira objaviti i svoj album prvijenac: “Planiram objaviti album ali ne znam još točno kada. Za sada objavljujem singl po singl. Tako da će to bit moj pravi album rasta i pronalaženja sebe i svoje velike ljubavi, a to je muzika. I dalje mi je ovo sve nevjerojatno i magično, život piše čudesne i prekrasne priče. I uistinu nikad nisam bila sretnija nego sada odkad sam krenula raditi na svom snu.”


 


Video spot sniman u Zagrebu i Zaprešiću, djelo je poznatog i priznatog redatelja Luke Sepčića koji je surađivao na snimanju s Kava Kava produkcijom. “Želja nam je bila stvoriti bajkovitu atmosferu, s obzirom na reakcije koje su uspoređivale pjesmu s Disneyevim melodijama”, dodaje Nika.