Tvoj pr(a)vi izbor i poziv – Zaposli se u Ministarstvu financija, Carinskoj upravi

NL Promo

Ministarstvo financija, Carinska uprava raspisala je Javne natječaje za prijam 25 vježbenika, osoba bez radnog iskustva  i 116 izvršitelja s radnim iskustvom.  


Riječ je o radnim mjestima visoke, više i srednje stručne spreme na kojima se obavljaju poslovi provođenja carinskog nadzora, otkrivanja sprječavanje i suzbijanje prekršaja i kaznenih djela kojom prilikom se koristi moderna oprema, dronovi, carinski psi, službena plovila i vozila te rendgen uređaji.


Javni natječaji s popisom radnih mjesta, opisom poslova te podacima za prijavu objavljeni su na web stranici Carinske uprave pod linkovima


https://carina.gov.hr/pristup-informacijama/zaposljavanje-i-osposobljavanje/prijam-u-drzavnu-sluzbu/javni-natjecaj-za-prijam-u-drzavnu-sluzbu-na-neodredjeno-vrijeme-izvanredni-prijam-18-9-2024/15034


i


https://carina.gov.hr/pristupinformacijama/zaposljavanje-i-osposobljavanje/prijam-u-drzavnu-sluzbu/javni-natjecaj-za-prijam-u-drzavnu-sluzbu-na-neodredjeno-vrijeme-redoviti-prijam-18-9-2024/15033, uz napomenu da je rok za prijave 8 dana i to od 18. do 26. rujna 2024.