Sezona stiže

Tri najljepše nijanse za jesensku manikuru

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Naši nokti su spremni za promjenu

Ljeto je kalendarski pri kraju, i polako se pripremamo za jesen.


Ponovno je stiglo ugodno doba godine za guštanje u čaju, udobnim vunenim dekama, ali beauty trendovima.


Tražite li savršene jesenske nokte, prvo trebate odabrati pravu boju. Uz apsolutne klasike lakova za nokte kao što je crvena, tu su i nove boje zbog kojih se veselimo hladnoj sezoni.



Nokti poput cidera


Apple Cider Nails podsjećaju – kako i samo ime kaže – na popularno američko jesensko piće, jabukovaču.


Mutni zeleno-smeđi ton savršen je za jesen, kada lišće ponovno opada, a dani postaju dulji i tamniji. Što više zelene boje nastaje, izgled djeluje svježije i zapravo vas tjera na prvi kišni jesenski dan.


Ako želite sami isprobati Apple Cider Nails, prvo morate pronaći savršenu nijansu. Nije čista zelena, ali nije ni smeđa, već mahovinasta, zagasita nijansa.


Ovisno o tonu kože, lako možete prilagoditi boju.


Hladniji tonovi kože biraju jaču blatno zelenu boju, dok tonovi kože s toplim podtonom također mogu odabrati smeđe zelenu. Ove nijanse izgledaju jako cool i na kratkim noktima!


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Stefanie ☀️ | Nail Art Inspo (@polished_yogi)



Goli nokti


Jesen je savršeno vrijeme da svojim noktima priuštite malo odmora, a dolazi Naked Nail Movement, upravo ono što i zvuči: izgled noktiju bez laka (ili u najboljem slučaju nježnog prozirnog laka). Ili drugačije rečeno: sada nosimo gole nokte.


Kao što naziv sugerira, ne treba vam nikakav lak za gole nokte.


Jednostavno isturpijajte nokte u željeni oblik i pažljivo gurnite zanoktice štapićem ruže. Sada možete nanijeti malo ulja za nokte – et voilà!


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Lauren ✨ (@lolo.nailedit)



Clay Mauve


Clay Mauve je vjerojatno jedna od najljepših boja laka za nokte za jesen.


Zemljano ljubičasti ton pomalo podsjeća na tamnosmeđu, ali je mnogo bogatiji i zrači osjećajem smirenosti i udobnosti koji ponovno osjećamo u jesen.


Ova nijansa izgleda posebno lijepo na blago ovalnim noktima. Nakon što ste pronašli pravu nijansu, nemojte zaboraviti na nadlak koji pruža dodatnu zaštitu i sjaj.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Noeline’s (@atnoelines)



Zlatni nokti


Kada sunce u jesen izgubi svoj sjaj, okupa sve u zlatnoj svjetlosti – nokti “All Gold Everything” savršeno se uklapaju u ovo raspoloženje.


Za ovu manikuru potreban vam je odgovarajući zlatni lak za nokte koji možete nanijeti na cijeli nokat ili samo na vrh nokta. Ovo će vašem dizajnu noktiju dati posebno nježan zlatni izgled.