Trend alert!

Komad tjedna: trendi balon suknja za najbolje kombinacije sezone

Mija Dropuljić

FOTO: Reserved

FOTO: Reserved

Nosi retro duh, ali se vraća s modernim zaokretom, prikladnim za sve prigode

Jedan od najupečatljivijih povrataka na modnu scenu ove jeseni je balon suknja. Ovaj ženstveni i razigrani kroj unosi volumen i dinamiku u svaki outfit, čineći ga savršenim izborom za sve koji žele dodati dozu šarma i elegancije svojoj garderobi.


Balon suknja nosi retro duh, ali se vraća s modernim zaokretom, prikladnim za sve prigode – od svakodnevnih kombinacija do večernjih izlazaka.


Reserved nas je ove jeseni oduševio svojom bež balon suknjom po cijeni od 35,99 eura, koja savršeno utjelovljuje ovaj trend. Kratka, jednostavna, a opet efektna, ova suknja idealna je za sve koji žele eksperimentirati s volumenom u garderobi, a da pritom zadrže elegantan i sofisticiran izgled.




Kako kombinirati ovu balon suknju? 


Balon suknje su same po sebi statement komad, stoga je važno odabrati prave komade kako bi se postigao uravnotežen outfit. Donosimo nekoliko prijedloga kako stilizirati ovu bež balon suknju.


Ležerni jesenski look: Za svakodnevni stil, uparite suknju s tankim pletivom ili uskom majicom dugih rukava. Bež nijansa suknje savršeno se slaže s toplim tonovima poput smeđe, maslinasto zelene ili boje senfa. Dodajte čizme do gležnja u neutralnoj boji i oversized baloner ili kaput za opušten, a chic izgled.


Poslovni casual: Za uredski look, kombinirajte balon suknju s elegantnom bijelom košuljom ili bluzom s volanima. Dodajte sako ili tanki kardigan kako biste zadržali profesionalan ton. Bež boja suknje omogućuje jednostavnu kombinaciju s crnim ili tamnoplavo poslovnim cipelama i torbom.


Večernji izlazak: Ako planirate večernji izlazak, kombinirajte suknju s uskim topom s dekolteom ili čipkastim detaljima. Odaberite visoke potpetice kako biste produžili siluetu, a dodajte zlatni nakit ili torbicu s metalik detaljima za dozu glamura.




Balon suknja je odličan način da unesete svježinu u svoju jesensku garderobu. Ova bež suknja iz Reserveda pruža savršenu ravnotežu između odvažnog kroja i neutralnog tona, čineći je jednostavnom za kombiniranje u raznim stilovima.