Društvo „Naša djeca“

Danas u Gospiću predstavljanje novoga STEM-GO projekta

Marin Smolčić

Završna konferencija održat će se u velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra Gospić u srijedu, 28. kolovoza s početkom u 17 sati



 


Kako bi se javnosti i partnerima prezentirali dosezi zadnjega projekta Društva „Naša djeca“ Gospić danas će Osnovna škola dr. Jure Turića, Osnovna škola „dr. Ante Starčević” Pazarište Klanac, Sveučilište u Zadru, Odjel za nastavničke studije u Gospiću, Grad Gospić i Zajednica tehničke kulture grada Gospića na završnoj konferenciji prikazati rezultate rada i aktivnosti provedene kroz projekt „STEM-GO“.


Završna konferencija održat će se u velikoj dvorani Kulturno-informativnog centra Gospić u srijedu, 28. kolovoza s početkom u 17 sati. Bit će to završna konferencija projekta „STEM – GO!“, nositelja Društva „Naša djeca“ grada Gospića financiranog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.




Ciljevi STEM – GO! projekta su unapređenje kvalitete života djece i mladih u dvije lokalne zajednice – Gospić i Klanac, Pazarišta, povećanje mogućnosti djece i mladih da izvan redovnog odgojno-obrazovnog sustava steknu znanja i vještine te usvoje primjerena stajališta, u skladu sa svojim interesima i sposobnostima, usmjerenima STEM području i popularizacija STEM dosega na širem području Gospića.