Mrežasti model

Komad tjedna: balerinke koje postaju vodeći jesenski hit

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

High street brend Zara donosi najpopularniji model po jeftinijim cijenama

S dolaskom jeseni, kada temperature polako padaju, balerinke se nameću kao idealan izbor obuće koji balansira između udobnosti i stila. Ovaj klasičan komad obuće već desetljećima uživa popularnost zbog svoje svestranosti. 


Balerinke su dovoljno elegantne za formalnije prilike, a istovremeno dovoljno opuštene za svakodnevne kombinacije.


Njihova udobnost i lakoća čine ih odličnim odabirom za prijelazno razdoblje kada želimo zadržati laganu obuću, ali smo spremni na sezonske promjene.



Tijekom ljeta, mrežaste balerinke su se istaknule kao vodeći modni trend.


Njihova prozračna struktura savršeno je odgovarala toplijim danima, dok je elegantan dizajn osiguravao da ostanemo u koraku s najnovijim trendovima. S dolaskom jeseni, ove balerinke ne izlaze iz mode, već se savršeno uklapaju u jesenske outfite.


Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj teksturi i mogućnosti da pružaju dozu sofisticiranosti svakoj kombinaciji, mrežaste balerinke ostaju u fokusu i u hladnijim mjesecima.



Jedan od najzanimljivijih modela koji trenutno dominira dolazi iz high street brenda Zara.


Ove balerinke, po cijeni od 29,95 eura, inspirirane su klasičnim baletnim papučicama.


Dizajn je jednostavan, ali izrazito elegantan, s mekom teksturom i nježnim detaljima koji odišu ženstvenošću i gracioznošću. Ove balerinke su savršen dodatak svakoj garderobi, pružajući dozu elegancije uz nenadmašnu udobnost.



Kako kombinirati mrežaste balerinke?


Kombinirajte ove balerinke s visokim strukom trapericama i jednostavnom bijelom košuljom.


Dodajte oversized kardigan ili laganu jaknu za savršeni jesenski look. Ove balerinke odlično pristaju uz klasične “cigaret” hlače i bluzu u neutralnim tonovima. Dodajte baloner i torbu srednje veličine za chic poslovni outfit.



Isprobajte ih uz midi suknju s floralnim printom i lagani pulover. Ovaj outfit je idealan za večernje šetnje ili kavu s prijateljicama. Odlučite se za potpuno crni outfit – crne uske hlače, crni top i crni kaput. Zara balerinke će unijeti dozu nježnosti i razbiti monotoniju boja.