Zabava će trajati satima

Vanna u Puli ove subote priprema spektakularan koncert

Ivana Kocijan

Vanna je ove godine nastupila i u Kastvu, Foto: Ana Križanec

Vanna je ove godine nastupila i u Kastvu, Foto: Ana Križanec

Krajem prošlog mjeseca, održala je rasprodan koncert u Kastvu



Vanna u Puli ove subote priprema spektakularan koncert za publiku uz gosta iznenađenja. Krajem prošlog mjeseca Vanna je održala rasprodan koncert u Kastvu na kojemu je izvela sve najpoznatije pjesme i plesala među publikom uz gosta iznenađenja.


U punom kapacitetu Crekvine publika nije mogla ostati sjediti, već je plesala uz pozornicu i otimala se za mikrofon kad su na red došli najveći hitovi. Sjajno izdanje i puno interakcije s publikom možemo očekivati i na pulskom Kaštelu, a zabava će trajati satima.


– Već neko vrijeme želim doći u Pulu i vidjeti publiku koju već dugo nisam. Veselim se koncertu, a tko god dođe, neka se spremi da zajedno napravimo pravi spektakl!, najavila je Vanna.




Nakon ovakvog poziva publici je jedino preostalo doći na pulski Kaštel i prepustiti se energiji koju jedna od najboljih domaćih vokalistica stvara iz koncerta u koncert.


Njezini su nastupi uvijek bili isprepleteni punokrvnom svirkom, a sad je vrijeme i da pulska publika uživa u šou za koji se pjevačica dugo priprema.