dirljivi zajednički trenutci

Selena Gomez i Benny Blanco otkrivaju tko je prvi rekao ‘Volim te’ u izazovu za parove

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

 Par je odgovorio na pitanje u sklopu videa objavljenog na društvenim mrežama



Selena Gomez i Benny Blanco otvaraju se o jednom od svojih najdirljivijih zajedničkih trenutaka. Par je otkrio tko je prvi rekao “Volim te” u simpatičnom videu.


Naime, Selena je na svojem TikTok profilu objavila video u kojem par odgovara na zanimljiva pitanja u “Who’s Most Likely To” viralnom izazovu za parove.


@selenagomez♬ original sound – FabFitFun





Glas preko videa je pitao, “Tko je prvi rekao ‘Volim te’?” prije nego što je Gomez, smiješeći se, pokazala na sebe dok ju je Blanco, s rukom omotanom oko nje, poljubio u leđa.


Ranije u videu, glas je započeo izazov pitanjem, “Tko najvjerojatnije zaspi tijekom filma?” Gomez je podigla ruku, dok je Blanco također pokazao na sebe.


“Tko najviše jede?”, par je potom upitan, pri čemu su oboje pokazali na Blanca. “Tko se prvi ispriča tijekom svađe?”, glasilo je sljedeće pitanje, na što su Gomez i Blanco mahali rukama u mješovitom odgovoru.


“Tko troši više novca?”, “Tko se duže sprema ujutro?”, “Tko najglasnije hrče?”, “Tko je romantičniji?”, bila su još neka pitanja predstavljena u izazovu.


Posljednje pitanje u izazovu je bilo, “Tko najvjerojatnije zaboravi da je Valentinovo?”, na što su Gomez i Blanco odgovorili čvrsto odmahnuvši glavama.


Podsjetimo, Gomez je potvrdila svoju romansu s Blancom u prosincu 2023. godine. Par je napravio svoj prvi javni nastup na Zlatnim globusima 2024. u siječnju.


View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)



Inače, njihov najnoviji video zajedno dolazi nekoliko dana nakon što je Gomez podijelila fotografiju na kojoj slavi 4. srpnja s Blancom na svojoj Instagram priči. Na slici, producent je omotao ruku oko nje i zagrlio je dok su sjedili za stolom u dvorištu.