Argentinski glumac svjetskog glasa

Ramiro Blas na ocjenjivanju za prestižnu Međunarodnu nagradu Emmy

Novi list

Foto: NOVA TV

Foto: NOVA TV

Ovaj svestrani glumac glumio je i u hororu »The Passenger«



Ramiro Blas, argentinski glumac svjetskog glasa, poznat po ulozi doktora Sandovala u španjolskoj seriji »Licem u lice« (Vis a vis), sljedećeg utorka dolazi u Pulu kao gost United Medije i Nove TV, domaćina polufinalnog kruga ocjenjivanja za prestižnu Međunarodnu nagradu Emmy.


Stručni žiri ocjenjivat će kategoriju Najbolji glumac (Best Performance by an Actor), a tim povodom okupit će se brojni profesionalci iz svijeta televizije, produkcije i gosti iz kreativne industrije.


Ramiro Blas proslavi se glumeći u argentinskim i španjolskim televizijskim serijama i filmovima. Uloga u seriji »Licem u lice« donijela mu je međunarodnu prepoznatljivost i brojne pozitivne kritike. Osim toga, Blas je radio na projektima poput serije »La fuga« i filma »No matarás« (2020).




– Za mene je to odlična prilika da budem tamo, da naučim nešto o industriji… Nekad morate biti i s druge strane da vidite kako to funkcionirate’, izjavio je Blas za IN magazin u povodu dolaska na ovaj prestižni događaj.


Ovaj svestrani glumac glumio je i u hororu »The Passenger«.


– Smiješno je. Smiješan film za mene jer obožavam horore. Bilo je zanimljivo iskustvo. Radili smo po noći, na hladnoći. Trideset i pet dana, tijekom dva mjeseca, odličan tim, sa smiješnim režiserima i odličnim glumcima, rekao je.


Ramiro Blas veseli se dolasku u Pulu, a ovo vidi i kao priliku za umrežavanje i učenje od najboljih iz industrije.


– Najgora stvar za glumca je traženje sljedećeg posla. Morate živjeti kao normalna osoba cijelo vrijeme. Problem je što nemate konstantu, završite danas s filmom, ali ne znate gdje ćete raditi sljedeće, podijelio je Blas naglašavajući izazove s kojima se suočavaju glumci.


Polufinalni krug ocjenjivanja za Međunarodnu nagradu Emmy kulminirat će svečanom gala večerom, a dolazak Ramira Blasa, zajedno s brojnim drugim zvijezdama i gostima iz svijeta televizije, produkcije i filma, dodatno će obogatiti događaj.