Futsal

HMNK Rijeka pustila u prodaju godišnje pretplate, cijene su više nego povoljne

Ivan Volarić

U pretplatni paket uključene su sve ligaške utakmice, utakmice doigravanja, Kupa Hrvatske te pripremne utakmice



RIJEKA Dodatno ojačana momčad Rijeke nadolazeće sezone priželjkuje pohod na titulu, prvu povijesnu u SuperSport HMNL-u. Spektakularna sezona u Dvorani mladosti sigurno neće izostati, posebno kada na riječki parket stignu ojačani Osijek, Dinamo, Torcida, Pula Stanoinvest ili recimo još jedan sudionik Lige prvaka, hrvatskih doprvak iz Omiša. Zapravo, sada je već jasno da će svaka domaća utakmica sobom nositi puno toga što vrijednoga vidjeti.


Iz HMNK Rijeke su osim na pojačanjima radili i na tome da zadovolje svoje brojne navijače pa su u prodaju pustili pretplatne pakete ulaznica. Pazili su pritom da zaštite i one financijski najranjivije skupine. Tako će godišnja pretplata za navijače do 15 do 65 godina stajati 75 eura s time da su u to uključene utakmice osnovnog dijela prvenstva, doigravanja, Kupa Hrvatske, kao i pripremne utakmice.


Aktualni prvak Dinamo je prošle sezone odigrao 20-ak domaćih utakmica pa nije teško zaključiti da će Riječani, ako se ostvare njihovi planovi i dođu do finala prvenstva, svoje navijače stajati u prosjeku niti pet eura po utakmici.




Navijači od 10 do 15 godina, te navijači stariji od 65 godina morat će izdvojiti duplo manje – 35 eura! Za navijače mlađe od 10 godina ulaz je na besplatan.


Što se pojedinačnih cijena tiče za ligaške i kup utakmice stajat će 10 eura, a za finale Kupa i doigravanje po 12 eura. Ulaznice za atraktivni pripremni turnir u rujnu na Trsatu stajat će 10 eura po danu ili 20 eura za sva tri dana.