ljetni provod

Danijela Dvornik otputovala izvan Hrvatske: ‘Ponašam se kao da sam u svom gradu…’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mnogi su pratitelji podijelili njezino oduševljenje ovim čudesnim mjestom, no neki su se požalili na cijene



Hrvatska blogerica Danijela Dvornik nerijetko na društvenim mrežama dijeli različite trenutke iz svog života, a sada je s fanovima podijelila u koju je stranu zemlju otputovala i kako se tamo provodi.


Na svojem je Instagram profilu objavila niz fotografija iz Firenze u Italiji, pozirajući ispred čuvene katedrale.





,,Duomo noću. Mnogo puta sam bila u Firenzi u zadnjih 30 godina, nemam osjećaj da je svaki puta iznova moram razgledati u onom turističkom smislu, vise se ponašam kao da sam u “svom” poznatom gradu. A taj grad je zbilja predivan. I uvijek zastanem ispred Duoma i promislim kako ne postoji ništa ljepše od ove čudesne katedrale”, započela je Danijela u opisu


,,Volimo se prošetati navečer, kad splasnu vrućine, kad horde turista nestanu, i kad bez stresa možemo baciti oko na neke dućane i pojesti daleko najbolji sladoled ikad. A onda krenemo uz rijeku , u otvorene barove uz živu glazbu, gdje se domaće stanovništvo zabavlja uz hranu i piće”, dodala je, te naposljetku zaključila: ,,Volim Italiju u svim načinima života, oduvijek.”


Mnogi su pratitelji u komentarima podijelili njezino oduševljenje ovim čudesnim gradom, no neki su se požalili na cijene.


,,I sladoled 5-10 eura kugla”, napisao je jedan obožavatelj, na što je Danijela brzo odgovorila: ,,Nije istina…jučer smo kupile punu zdjelicu za 4 eura ima i za 2 eura ili za više … ne stavljaju po kuglici nego veličini zdjelice i gramaži.”