Neuništiva country legenda

Willie Nelson u 92. godini života krenuo na turneju, ali odgađa prvih par nastupa po preporuci liječnika

T.I.

Foto: Pamela Smith/Wikimedia Commons

Foto: Pamela Smith/Wikimedia Commons

Danas je objavljeno da se outlaw country legenda ne osjeća dobro i da su mu liječnici preporučili da se odmara sljedećih nekoliko dana. Stigne se nasvirati, turneja od tridesetak koncerata traje do kraja rujna



Willie Nelson je ovo proljeće navršio 91. godinu, no to ga nije spriječilo da zakaže  još jednu turneju ove godine. Doduše, na Outlaw Music Music Festival Touru nije sam, uz njega nastupaju još dva veterana Bob Dylan, Robert Plant (uz Alison Krauss), pa John Mellencamp, Brittney Spencer, Celisse i Southern Avenue, te članovi njegove obitelji predvođeni sinom Lukasom.


No, čini se da će turneja čiji je početak zakazan danas u gradu Alpharetta u Georgiji, ipak krenuti bez njega. Naime, danas je na društvenim mrežama objavljeno da se outlaw country legenda ne osjeća dobro i da su mu liječnici preporučili da se odmara sljedećih nekoliko dana.





U objavi stoji da se očekuje njegov brzi oporavak i da će se na turneju vratiti sljedeći tjedan. Publika željna njegovih pjesama neće ostati uskraćena, jer će ih dok ga nema, na turneji izvoditi Lukas Nelson and The Family Band.


Kad se oporavi, Willie se stigne nasvirati i napjevati jer turneja po SAD-u traje do kraja rujna i broji gotovo trideset koncerata.