Snažan turnir

Futsal klub Rijeka organizira jaki međunarodni pripremni turnir, dolaze prvaci BiH i Srbije

Ivan Volarić

Riječ je o najjačoj provjeri ojačanog riječkog sastava uoči premijernog nastupa u Super Sport HMNL-u



RIJEKA Povijesnu sezonu ovjenčanu naslovom prvaka u Prvoj HMNL i promocijom u Super Sport HMNL u redovima futsal momčadi Rijeke ukrasili su zadržavanjem većeg dijela kadra i dovođenjem čak četiri reprezentativca. Tri slovenska (Turk, Vesel, Čeh) i jedan srpski reprezentativac (Rosić) dodatni su argument glasnim klupskim najavama o napadu na naslov prvaka i ulogu najbolje futsal momčad u Hrvatskoj.



Trener Duje Maretić, trenutno u svojstvu izbornika U-19 reprezentacije Hrvatske niže uspjehe na turniru u Poreču, imat će na raspolaganju dovoljno kvalitete i širine za premijerni nastup u najelitnijem rangu, a da bi sve to mogao dobro uglazbiti poslužit će i “Rijeka futsal cup”, pripremni međunarodni turnir koji će se održati u Rijeci od 27. do 29. rujna. Pored Rijeke na tom snažnom turniru će sudjelovati poljski prvoligaš Powiat Bochnia, te dva prvaka svojih država, ujedno i sudionici Lige prvaka – srpski FON Beograd, te Hercegovina iz BiH.




Igrat će svatko sa svakim što jamči kvalitetni i zanimljivi futsal tri dana zaredom na Trsatu.


“Riječka publika imati će prilike “zagrijati se” za uzbudljivu sezonu koja je pred nama i uživati u tri dana, sigurni smo, sjajnog futsala”, poručili su iz kluba.