‘Apprentice’

Donald Trump naziva Taylor Swift ‘neobično lijepom’, ali ‘liberalnom’ u novoj knjizi

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Evo što je bivši predsjednik SAD-a imao za reći o pop senzaciji



Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump, progovorio je o pop senzaciji Taylor Swift u novoj knjizi koja govori o godinama dok je bio reality zvijezda, “Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass,” koju je napisao Ramin Setoodeh.


Naime, kada je Setoodeh u studenom 2023. upitao Trumpa što misli o glazbenici, on nije štedio na riječima hvale — barem što se tiče njezinog izgleda.


,,Mislim da je lijepa — vrlo lijepa! Smatram da je vrlo lijepa. Mislim da je liberalna. Vjerojatno ne voli Trumpa. Čujem da je vrlo talentirana,” rekao je, dodavši: ,,Mislim da je vrlo lijepa, zapravo — neobično lijepa!




Inače, Swift je neko vrijeme bila pod sumnjom da je “tajna republikanka” tijekom izbora 2016., prije nego što je javno podržala demokratske kandidate.


,,U prošlosti sam bila nevoljna javno iznositi svoja politička mišljenja, ali zbog nekoliko događaja u mom životu i u svijetu u protekle dvije godine, sada osjećam drugačije,” napisala je tada na Instagramu, te dodala: ,,Uvijek sam glasala i uvijek ću glasati na temelju toga koji će kandidat štititi i boriti se za ljudska prava koja vjerujem da svi zaslužujemo u ovoj zemlji.”


U svom dokumentarcu “Miss Americana”, Swift je elaborirala svoju odluku da postane politički glasna: ,,Tijekom predsjedničkih izbora 2016. godine, bila sam u tako groznom stanju da nisam htjela isturiti glavu. Moram biti na pravoj strani povijesti.”


Nastavila je podržavati Joea Bidena i Kamalu Harris 2020. godine, napadajući Trumpa nakon protesta zbog Georgea Floyda iste godine.


Čini se da joj Trump još uvijek zamjera zbog tih hrabrih političkih izjava. ,,Ona je liberalna, ili je to samo gluma?” upitao je Setoodeha tijekom intervjua, te nastavio: ,,Iznenađuje me da country zvijezda može biti uspješna kao liberalna.” Ipak, Swift nije izdala country album od 2012. godine i albuma “Red,” koji je također označio njezin prelazak na pop zvuk.


“Apprentice in Wonderland” također sadrži Trumpova nefiltrirana razmišljanja o Kim Kardashian, Debri Messing, Omarosi Manigault, Geraldu Riveri, Marthi Stewart, Arnoldu Schwarzeneggeru i drugima, a knjiga će biti objavljena 18. lipnja.